5.7 C
Reșița
marți, 06 decembrie 22

Primarul Grigore Bardac are cu ce se lăuda la Mehadia

La împlinirea celor 12 luni de la alegerea sa în fruntea comunității, edilul Grigore Bardac din Mehadia nu spune vorbe politicianiste, ci prezintă fapte, proiecte duse la bun sfârșit.

„Continuând în aceeași notă și cu aceeași poftă de muncă și disponibilitate de efort în interesul Comunei Mehadia și a tuturor consătenilor mei, am reușit să asfaltăm strada Bisericii din Valea Bolvasnița și platoul din fața Sfintei Biserici.

Vom continua cu lucrările de captare a apei in Valea Bolvasnița, care vor fi urmate de 2 proiecte iminente: racorduri și branșamente la rețelele de apă și canalizare, respectiv asfaltare străzi in Valea Bolvasnița. Suntem în curs de asfaltare a alte câtorva străzi din Mehadia: strada Carierei, strada din Coastă, strada Prună (Ionut Belchite -Baitz)“, a precizat edilul.

spot_img

Despre proiectele de viitor, primarul Bardac a mai declarat: „Am în vedere numeroase lucrări de investiții pentru TOATE localitățile comunei noastre, atât de necesare și importante: apă și canalizare în Mehadia, canalizare în Plugova, canalizare în Globurău, reabilitare Liceu Nicolae Stoica de Hațeg, reabilitare cămine culturale Plugova și Globurău, izolare termică blocuri și lista poate continua, toate acestea aflându-se în diverse etape de întocmire documentații tehnice în vederea obținerii de finanțări pe fonduri europene și guvernamentale“.

Edilul comunei Mehadia nu uită că toate aceste lucrări sunt făcute pentru cetățeni și cu sprijinul acestora: „Vă mulțumesc, vă doresc sănătate și să ne vedem cu bine“!

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei