1.7 C
Reșița
duminică, 27 noiembrie 22

Primarul Miclău semnează un nou proiect: internat pentru Liceul „Hercules”

Primăria Băile Herculane a semnat contractul de proiectare și execuție a lucrărilor la proiectul „Reabilitare, modernizare, extindere și dotare Liceul Hercules, contract în valoare de aproximativ 7,3 milioane lei + TVA.

Acest proiect are în vedere extinderea clădirii existente cu un corp nou, ce va cuprinde 4 laboratoare și 2 grupuri sanitare, construcție nouă „CORP CAZARE ELEVI” – (internat) realizat în vederea primirii și cazării elevilor din localitățile învecinate, ce va avea 22 de camere cu doua locuri și baie proprie, lucrări specifice de eficientizare energetică prin soluția impusă prin auditul energetic, se vor mai executa dotări și investiții pe partea de mobilier, instalații de iluminat, instalații electrice și instalații termice.

În următoarele două luni de zile se va definitiva proiectul tehnic, va fi predat amplasamentul către constructor și se va emite ordinul de începere a lucrărilor.

spot_img

Valoarea întregului proiect se ridică la aprox. 11,2 milioane lei, informează primarul stațiunii din Valea Cernei, Cristian Miclău.

 

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei