18.7 C
Reșița
vineri, 06 august 21

Via Transilvanica, marcată și la Ineleț, de Tibi Ușeriu și Romeo Dunca!

Cea mai dificilă porțiune din traseul Via Transilvanica ce străbate județul Caraș-Severin a fost finalizată astăzi printr-o contribuție personală a președintelui Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca. După două ore de zbor cu elicopterul personal, Dunca a reușit să monteze bornele din zona greu accesibilă Ineleț, pe Valea Cernei. La acțiune au fost prezenți și frații Ușeriu, recunoscuți pentru dârzenia de a duce la finalizare misiuni aproape imposibile.

„Primăriile au fost foarte cooperante, s-au dus bornele la sediul fiecărei primării și de acolo împreună cu echipele de voluntari, cu oamenii de la Salvamont Caraș, ei au ajutat foarte mult, au participat și s-au montat bornele.

Ele au fost aduse de mine de la locul unde au fost sculptate și astăzi, într-o poziție mai delicată unde nu era nicio șansă să cărăm bornele de 250 de kilograme fiecare, le-am urcat eu în 5 poziții separate, deci 5 borne, 5 kilometri le-am cărat”, a declarat președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca.

spot_img

Tăierea panglicii pentru traseul Via Transilvanica din Caraș-Severin va avea loc sâmbăta, la Gărâna.

 

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei