fbpx
21.7 C
Reșița
sâmbătă, 13 aprilie 24

Primele informații după examenul de titularizare

Dascălii mai au de așteptat o săptămână până vor afla rezultatele parțiale ale concursului de titularizare la care au participat ieri. Au participat e un fel de a spune pentru că doar ceva mai mult de jumătate din cei înscriși au susținut examenul.

După cum ne-a transmis Ion Chiosa, purtător de cuvânt al ISJ Caraș-Severin, din cei 402 candidați înscriși au lipsit (nemotivat) 75. Conform acestuia, au fost prezenti 327 de candidați, din care unul s-a retras din motive medicale, 62 din motive personale, iar 7 dosare au fost invalidate din cauza lipsei adeverințèlor de studii. Altfel spus, au fost doar 257 de lucrări valide transmise în centrele naționale de evaluare.

A existat și un lucru pozitiv la acest examen: nu au existat candidați eliminați, spre deosebire de Bacalaureat și Evaluarea Națională.

Pe 19 iulie 2022 vor fi anunțate rezultatele inițiale, apoi, în perioada 19-21 iulie 2022 se depun contestațiile. Soluționarea contestațiilor are loc între 21-26 iulie 2022, după care profesorii vor afla rezultatele finale pe data de 27 iulie 2022.

La acest concurs național de angajare în învățământ, candidații care obțin note peste 7 se pot angaja pe perioadă nedeterminată, iar cei care obțin cel puțin nota 5, pe perioadă determinată.

Sursă foto: reporter24.info

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei