1.7 C
Reșița
duminică, 27 noiembrie 22

Printre stropi de ploaie și nori negri, asfaltările continuă la Gârnic

Controversatul program guvernamental PNDL1 își arată roadele pentru primarii gospodari. Început cu ceva vreme în urmă, DC 49 Gârnic – Padina Matei a primit recent cel de-al doilea și ultimul strat de asfalt.

În lungime totală de 8,5 km, acest drum a fost asfaltat în totalitate în extravilanul celor două localități. Primarul comunei Gârnic, Nicolae Tismănaru, explică: „Am finalizat tronsonul de peste 8 km ce leagă cele două localități. Mai avem de executat trasarea drumului și montarea semnelor de circulație, lucru ce se va realiza încă din acest an. Încă o porțiune, de aproximativ 800 de metri, mai trebuie asfaltată în interiorul localității Padina Matei, dar constructorul a amânat acest tronson pentru primăvara anului viitor, din cauza vremii nefavorabile“.

Tot la capitolul asfaltări, primarul Nicolae Tismănaru se poate mândri cu asfaltarea unor străzi interioare în Padina Matei, finanțate prin AFIR. Sunt străzi a căror lucrări s-au încheiat zilele acestea, care însumează un km.

spot_img

„Nu am reușit să le finalizăm în totalitate; din 5,3 km sunt finalizați 3,2 km. Restul îl vom face în primăvară sau dacă vremea va permite vom continua și în perioada următoare“, a mai adăugat edilul comunei Gârnic, Nicolae Tismănaru.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei