fbpx
3.7 C
Reșița
duminică, 03 decembrie 23

Proiect în derulare la Măureni! Grădiniță nouă pentru micuții din comună

Micuții din comuna Măureni se vor putea bucura în viitorul apropiat de o grădiniță nouă. Este vorba de un proiect derulat prin Compania Națională de Investiții, considerat foarte important de administrația locală, care s-a zbătut să obțină o finanțare prin intermediul căreia să asigure condiții cât mai bune pentru preșcolarii din comună.

Proiectul care are o valoare de aproximativ două milioane de lei a demarat cu demolarea fostei grădinițe și turnarea fundației pentru viitoarea clădire.

S-a stagnat, după demolarea ei, cu actele necesare până s-au făcut toți pașii legali între constructor, proiectant, noi și CNI, însă am ajuns și la acest punct și ne bucurăm să vedem oameni pe șantier pentru grădinița nouă. Copilașii din localitatea noastră vor beneficia peste ceva timp de o grădiniță nouă și ne bucurăm pentru acest lucru pentru că era foarte necesar să rezolvăm și această problema. Grădinița veche era plină de igrasie și necesita o asemenea investiție. Ne bucurăm mult și mă bucur de fiecare dată și mă hrănesc prin acest lucru, când văd muncitori la noi, în ambele localități, cu aceste proiecte pe care noi ne trudim să le îndeplinim, să prindem finanțare și, bineînțeles, după să ajungem la soluționarea lor așa cum ne dorim. Vom supraveghea această lucrare și suntem deschiși și oferim toate pârghiile pentru ca această lucrarea să fie așa cum ne dorim și să iasă la parametrii cât mai buni”, a precizat primarul Brian Filimon.

În urmă cu aproximativ doi ani, o grădiniță nouă a fost ridicată și la Șoșdea. Proiectul a avut o valoare de aproximativ 900.000 de lei, din care în jur de 700.000 de lei au venit de la Ministerul Educației, restul fiind asigurați de administrația locală.

 

Karina TINCUL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei