fbpx
18.7 C
Reșița
luni, 17 iunie 24

Proiectele finanțate prin PNRR în dezbaterea consilierilor municipali din Caransebeș

Ședință extraordinară a consilierilor municipali din Caransebeș la mijlocul  săptămânii pe care o încheiem astăzi. Fără prea multe subiecte pe ordinea de zi, dar extrem de importante. Între ele, cele ce prevăd aprobarea documentațiilori tehnico-economice și a indicatorilor tehnico-economici pentru câteva obiective de investiții finanțate prin PNRR

Renovare energetică aprofundată a clădirilor publice: Internat Școlar, strada N. Popeea; Gradinita PP4;  Colegiul Național Traian Doda, corp B – Școala Generala nr. 8; Liceul Tehnologic Decebal și Liceul Tehnologic Decebal, Corp B – Școala Generala nr. 2 din municipiul Caransebeș. Proiectele sunt finanțate în cadrul Programului National de Redresare și Reziliență, Componenta 5 – Valul Renovării, OPERAȚIUNEA B2.1.a – Renovare energetică moderată a clădirilor publice. Proiectele au fost aprobate în unanimitate, fără amendamente sau discuții.

Acestea din urmă (discuțiile) s-au acumulat pentru următorul punct înscris pe ordinea de zi, cel privind aprobarea Regulamentului de exploatare a parcărilor și zonelor de staționare cu plată pe raza municipiului Caransebeș.

Mai mult de o jumătate de oră s-au contrazis consilierii municipali, ba pentru valoarea orei de parcare, ba pentru quantumul amenzii, ba pentru locurile în care trebuie plătită staționarea autoturismelor. După îndelungi dezbateri și discuții în contradictoriu, subiectul a rămas…„ca-n tren“, în sensul că nu a primit decît 4 voturi pentru (insuficient pentru adoptare) și foarte multe abțineri, astfel încât acest proiect a fost respins.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei