fbpx
18.7 C
Reșița
luni, 17 iunie 24

Proiectele prind contur la Teregova

Cele 16 milioane de lei, obținute de Primăria comunei Teregova pentru reabilitarea celor 4 corpuri de clădire ale Liceului Tehnologic Sf. Dimitrie, au fost cheltuite astfel încât să aducă unitatea de învățământ mai aproape de standardele unei școli europene.

„Lucrările au constat în reabilitarea termică a clădirilor la exterior, modificări la interior, instalații electrice și sanitare noi, mobilier școlar nou, gresie și faianță în grupurile sanitare. Am încercat să cuprindem în acest proiect tot ceea ce era nevoie pentru a avea o unitate de învățământ modernă și funcțională“, a declarat, pentru Reper24, primarul comunei, Maria Damian.

Edilul a vorbit și de celelalte proiecte aflate în diferite faze de execuție, proiecte cu finanțare europeană sau guvernamentală ce vor schimba fața localității Teregova. Până la sfârșitul acestui an se va finaliza un proiect cu finanțare pe AFIR, ce prevede asfaltarea unui număr mare de străzi din comună.

Străzile ce vor rămâne neasfaltate prin acest proiect vor fi cuprinse pe un altul, finanțat din bani guvernamentali, prin programul Anghel Saligny. „În acest fel, toate străzile din Teregova vor fi asfaltate“, a mai precizat primarul comunei, Maria Damian.

Dan AGACHE

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei