fbpx
7.4 C
Reșița
miercuri, 06 decembrie 23

PS Lucian Mic, în mijlocul credincioșilor din Zorlențu Mare!

Moment de sfințire și binecuvântare arhierească pentru credincioșii din Zorlențu Mare care, împreună cu primarul Marius Ișfan, au primit cu bucurie, duminică, vizita Prea Sfinției Sale Părintele Lucian, Episcopul Caransebeșului.

Prezent în mijlocul credincioșilor, ierarhul locului a oficiat slujba religioasă în Biserica Ortodoxă din localitate, apoi a binecuvântat lucrările realizate în ultima perioadă la exteriorul bisericii parohiale.

Cu această ocazie ierarhul a binecuvântat și capela mortuară cu hramul „Învierea Domnului”, ridicată în apropierea bisericii, o anexă din curtea sfântului locaș, precum și o troiță ce se află în centrul localității.

Pentru a marca începutul noului an școlar PS Lucian Mic a binecuvântat și Sala de sport „Alina Vuc” a Școlii Gimnaziale din Zorlențu Mare, ridicată recent pentru elevii care studiază în această unitate de învățământ.

La finalul evenimentului de sfințire, edilul Marius Ișfan i-a invitat pe locuitori să participe la un alt moment de suflet desfășurat la Căminul Cultural, unde a avut loc omagierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Lorena POENARU

 

Articolul precedentPrima s-a dus; au mai rămas 168
Articolul următorVine a 13-a pensie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei