fbpx
30.7 C
Reșița
sâmbătă, 13 iulie 24

Recunoașterea profesionalismului! Medicul Raluca Soran, reales președinte al Colegiului Medicilor Stomatologi Caraș-Severin!

Stomatologii cărășeni și-au stabilit din nou conducerea pentru următorii 4 ani.

În fapt, vorbim de o reconfimare în funcție a medicului Raluca Soran, cea care se află la conducerea Colegiului Medicilor Stomatologi din Caraș-Severin din anul 2004. Așadar, aproape două decenii în slujba colegilor medici stomatologi, pe care, în tot acest timp nu a reușit să-i dezamăgească, dovadă fiind și acest vot categoric pe care l-a obținut în alegerile din această toamnă.

De asemenea, în cadrul Biroului Executiv al CMS Caraș-Severin a fost ales în rolul de secretar dr. Ramona Meteleaucă iar trezorier al colegiului este dr. Radu Gherhardt.

Despre noul mandat obținut cu o largă majoritate, președintele Colegiului Medicilor Stomatologi din Caraș-Severin, dr. Raluca Soran, a transmis pentru Reper24 cu aceeași sinceritate, siguranță dar și umorul fin care o caracterizează:

cu inima plină de entuziasm și dedicare încep astăzi o nouă călătorie, pe un drum care îmi este cunoscut dar nou, în același timp.

Votul masiv pe care l-am primit din partea colegilor, și pentru care le mulțumesc acum, este pentru mine un motiv de reflecție dar și de mare responsabilitate. Am o echipă tânără, (eu sunt cea care le strică media de vârstă) o echipă dedicată, unită, care își propune printre altele, să mențină și să dezvolte comunitatea noastră profesională si să promoveze excelența.

Întotdeauna am încurajat dialogul și colaborarea între membrii colegiului, voi continua, promovând schimbul de idei și bune practici. Astept de la colegii mei mai tineri idei și propuneri. În același timp, dar nu în ultimul rând, îmi doresc o îmbunătățire a imaginii profesiei noastre în ochii autorităților locale, cât și ai pacienților“.

Mult succes în noul mandat obținut și mai cu seamă în demersurile pe care le veți iniția pentru o bună funcționare a colegiului la nivel județean și național, dar și al pacienților care au nevoie de servicii de calitate din partea dumneavoastră și a colegilor dumneavoastră din CMS, stimată doamnă doctor Raluca Soran!

Sergiu TABAN

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei