fbpx
21.7 C
Reșița
marți, 28 mai 24

Regal de karate la Reșița, la Open European WKC Cup

Reșița va găzdui la finalul acestei săptămâni o competiție sportivă de talie europeană. Aproape 200 de sportivi vor fi prezenți în municipiul de pe Bârzava, la Open European WKC Cup, eveniment ajuns anul acesta la cea de-a XI-a ediție. Competiția este organizată pentru cea de-a doua oară la Reșița, în Sala Polivalentă. În urmă cu trei ani, sute de sportivi din mai multe țări europene au luptat pentru supremație în ediția 2018 a Cupei Europene de Karate.

11th Open European WKC Cup este organizată de World Karate Confederation, ACS Sport Star Anina, în parteneriat cu Primăria Reșița, cu sprijinul Consiliului Județean Caraș-Severin (care pune la dispoziție Sala Polivalentă, în mod gratuit) și a Universității Babeș-Bolyai (ajută cu voluntari).

Se vor întrece în cupa europeană de karate sportivi din opt țări: Anglia, Italia, Ucraina, Serbia, Macedonia, Bosnia și Herțegovina, Republica Sârpska și România, a precizat Marian Meșinschi, principalul inițiator al evenimentului ce va avea loc la Reșița.

Competițiile se vor derula sâmbătă și duminică, cu începere de la ora 11:00. În prima zi se vor întrece pentru un loc pe podium copiii și cadeții, iar duminică se vor desfășura categoriile de juniori și seniori.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc sâmbătă, de la ora 19:00, organizatorii pregătind un spectacol și surprize pentru participanții și spectatorii prezenți, a mai precizat Marian Meșinschi.

Karina TINCUL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei