fbpx
7.4 C
Reșița
miercuri, 06 decembrie 23

Reșița Locomotives, calificare în semifinală după victoria din meciul cu Monștrii de la Târgu Mureș!

Victorie pentru Locomotivele reșițene care s-au deplasat în weekend pentru a juca la Târgu Mureș împotriva celor de la Mureș Monsters în cadrul Campionatului Național de Fotbal American, punctajul obținut pe terenul adversarilor arătând astfel: Locomotives 29-14 Monsters. Această victorie permite echipei de fotbal american din orașul de pe Bârzava să joace în play-off semifinala acasă, pe teren propriu.

Despre starea din teren și victoria obținută împotriva celor din Târgu Mureș a declarat, pentru Reper24, „părintele” echipei Reșița Locomotives, Raul Siladi:

Am terminat sezonul regulat pe locul doi după victoria de la Târgu Mureș. Ne așteptam la un meci greu și așa a și fost. În prima repriză am jucat bine, dar ei au marcat mai mult. Am reușit să facem câteva ajustări și în repriza a doua am reușit să-i oprim. Am marcat și am obținut victoria care ne permite să jucăm în play off semifinala pe teren propriu”.

Meciul va avea loc peste două săptămâni și Locomotivele își doresc să aibă în tribune cât mai mulți spectatori. Reșițenii vom juca tot împotriva echipei din Târgu Mureș și speră la o victorie pe teren propriu care să îi ducă în finală.

foto: facebook Raul Siladi

Lorena POENARU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei