fbpx
7.9 C
Reșița
miercuri, 06 decembrie 23

Reșița, pe podiumul mondial! Dansatorii Clubului Mystic, din nou, la înălțime!

Dansatorii Clubului Mystic Reșița au reușit o nouă performanță de excepție. România și implicit Reșița au fost, din nou, în lumina reflectoarelor prin intermediul cuplului Marius Pădurean și Adelina Stanciu.

Dansatorii clubului reșițean, pregătiți de Alexandru Holecz, au reușit să urce pe podium la Vagos, în Portugalia, acolo unde a avut loc Campionatul Mondial de junior 2 latino. Nu a fost o victorie deloc ușoară, având în vedere că tinerii sportivi reșițeni s-au bătut pentru o medalie cu peste 60 de alte cupluri din 37 de țări.

Marius & Adelina au adus pentru România încă un titlu de VICECAMPIONI MONDIALI, de această dată la WDSF JUNIOR 2 latino, un rezultat obținut în urma «luptei» împotriva a 67 perechi din 37 de țări ale lumii”, transmit cei de la Mystic Reșița.

Nu este primul rezultat de excepție pentru dansatorii reșițeni. În urmă cu doar câteva luni, Marius Pădurean și Adelina Stanciu au reușit să urce pe podium la Stuttgart, la German Open Championships (GOC), o competiție cu tradiție în lumea dansului sportive, unde au obținut un meritoriu loc trei la categoria de juniori 2 10 dansuri.

Citește si:  Sportivii Clubului Mystic Reșița, din nou pe cel mai înalt podium!

Citește si:  Perechile de „aur” ale Clubului Mystic Reșița, calificate la campionatele mondiale de dans sportiv!

Karina TINCUL

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei