18.7 C
Reșița
miercuri, 06 iulie 22

Reșița pornește motoarele! Spectacolul vitezei în coastă revine în iulie în Valea Domanului!

Etapa de viteză în coastă de la Reșița va avea loc și în acest an și este prinsă în calendarul Federației Române de Automobilism Sportiv. Informația este confirmată de primarul municipiului Reșița, Ioan Popa, cel care a transmis pentru Reper 24 faptul că a avut recent o întâlnire la Reșița cu președintele FRAS, Norris Măgeanu, cu această ocazie fiind puse la punct detaliile organizării evenimentului sportiv de talie națională în perioada 8 – 10 iulie 2022.

Ținem mult la acest concurs, chiar dacă etapa de viteză în coastă de la Reșița nu va mai fi organizată de Bogdan Cuzma și CB Rally și îi mulțumesc pentru toți anii în care a organizat pe bani proprii acest eveniment. Bogdan, care este un sportiv foarte bun, va participa din postura de pilot și știu că a investit foarte mulți bani din veniturile proprii în această activitate. De asemenea, vreau să mulțumesc Federației Române de Automobilism Sportiv că nu a lăsat să moară această competiție și a venit alături de noi. Președintele FRAS, Norris Măgeanu a fost la Reșița acum câteva săptămâni, am stabilit planul de bătaie, ce necesități au de la noi și astfel nu rămâne decât să-i dăm bătaie. 

Merită pentru numele marelui Werner Hirschvogel, pentru trecutul și istoria sportului cu motor și a vitezei în coastă de la Reșița“, a remarcat edilul Reșiței, Ioan Popa.

spot_img

Ca unul dintre jurnaliștii care am ținut mereu aproape de evenimentul automobilistic organizat la Reșița, descoperit de Werner Hirschvogel acum mai bine de 4 decenii, cunosc, chiar și în parte, eforturile și sacrificiile cu care s-a organizat de către „Cuzma și băieții lui“ etapa națională de viteză în coastă de la Reșița. Pentru reușita organizării acestei etape, din punctul meu de vedere, va fi imperios necesar ca primarul Popa să fie prezent în persoană în zilele de 8, 9 și 10 iulie pe traseul de pe Valea Domanului, în parcul service și într-o legătură permanentă cu oficialii FRAS.

Asta pentru ca la final să spunem la unison: „Neluțu, îți mulțumim!“

  • Fotografie cu marele campion reșițean Werner Hirschvogel, descoperitorul traseului de viteză în coastă de la Doman.

Sergiu TABAN

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei