fbpx
6.7 C
Reșița
marți, 21 martie 23

Reșițenii Marius Pădurean și Adelina Stanciu, vicecampioni ai Europei la dans sportiv!

Rezultat de excepție reușit la Campionatul European de Dans Sportiv de la Stuttgart, ce se desfășoară în perioada 8-13 august, de Marius Tiberiu Pădurean și Adelina Stanciu, reșițenii pregătiți de antrenorul Alex Holecz.

Sportivii clubului Mystic din Reșița au reușit sa ocupe poziția a doua în cadrul concursului rezervat grupei de vârstă 14-15 ani, la proba de 10 dansuri latino și standard. Pe prima poziție s-a clasat Lituania cu perechea Richard Krivins – Marija Golubeva, iar pe treapta a treia a podiumului perechea din Israel, Jaime Martinez Ibanez și Emmi Brener.

Așadar, perechea Pădurean – Stanciu „recidivează”, după ce în urmă cu cinci ani au reușit să devină campioni în cadrul aceluiași concurs de la Stuttgart la grupa 6-9 ani.

spot_img

Pentru Marius Pădurean și Adelina Stanciu este mai mult decât un rezultat bun și foarte bun, dat fiind faptul că așteptările erau ca acest cuplu să ajungă în semifinale. Dar iată că arbitri europeni nu doar că i-au trimis pe cei doi români în finală, dar i-au desemnat grație evoluției lor, vicecampioni ai Europei.

Pentru Adelina și Marius urmează alte zile de foc, cu evoluții la aceeași grupă de vârstă în concursul de dansuri Standard și separat la Latino. Le ținem pumnii strânși și le urăm mult succes la Stuttgart!

 

Sergiu TABAN

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei