fbpx
22.6 C
Reșița
sâmbătă, 23 septembrie 23

Vor fi patru zile de sărbătoare la Moldova Nouă

Minivacanța prilejuită de Adormirea Maicii Domnului va găsi orașul de la malul Dunării în sărbătoare. Timp de patru zile, localnicii, dar și turiștii, vor avea parte de concerte pentru toate vârstele și gusturile. Organizatorii speră la o prezență numeroasă, cu atât mai mult cu cât au fost reluate cursele cu bacul între malul românesc și cel sârbesc, deci vecinii din Serbia dornici de distracție ar putea da și ei o fugă în orașul din Clisura Dunării.

Zilele orașului Moldova Nouă vor debuta vineri, 12 august, cu un spectacol folcloric susținut de Geanina Boboiescu, Oana, Raluca și Adrian Stanca. Ziua de sâmbătă este și ea rezervată muzicii populare, pe scenă urcând Amalia Tudose, Alexandra Dimitrovici și Mirela Petrean. Duminică se vor prezenta în fața publicului Puiu Codreanu (muzică populară și de petrecere) și Neda Ukraden (muzică sârbească), iar luni vor întreține atmosfera Carmen de la Sălciua, Dorian Popa și Anna Lesko. Toate spectacolele sunt programate începând cu ora 19:00, pe faleza Dunării.

De Ziua Marinei, în 15 august, nu va lipsi tradiționala paradă a navelor, aceasta fiind programată să aibă loc în intervalul orar 19:45-20:00.

Evenimentul se va încheia cu un foc de artificii. Organizatori sunt Primăria și Consiliul Local Moldova Nouă.

 

Karina TINCUL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei