fbpx
6.7 C
Reșița
marți, 21 martie 23

Revine Guwerner-ul 0 (zero)!

Prietenii care își mai fac uneori timp și citesc postările mele pe Facebook pot confirma că am intuit mutarea cuplului Iohannis-Cioloș, protagoniștii celuilalt guwerner zero, zis și guwerner-ul meu, cu mult înainte ca franțuzul Dacian să câștige USR-ul și să emită pretenția ștampilei cu nr. 2 în stat.

La cât minus au produs doi ani la rând Orban și mai apoi Cîțu, cca 50 miliarde euro după unii, și nu numai în economie, balanța comercială, nivel de trai, finanțarea sănătății și educației ș.a., dar și la credibilitate internă și externă, aproape că ar trebui să ne bucure revenirea la Palatul Victoria a Guwerner-ului Zero. Decât pe minus, mai bine pe zero, evident.

Prin urmare îl felicit pe domnul președinte Iohannis pentru inspirație, le mulțumesc liberalilor că au renunțat la circ deocamdată, lui Ciolacu pentru că i-a ajutat pe liberali să scape de Orban și pe români de Cîțu!

spot_img

Îi felicit pe usr-iști pentru jocul lor de Liga Campionilor, inteligent și elaborat. Bravo băieți! Le-ați tras-o la toți!

(Am uitat de AUR. Dar revin…)

Mihai SPRÂNCEANĂ

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei