fbpx
-9.3 C
Reșița
marți, 07 februarie 23

Romeo Dunca: „Eu îi mai dau doamnei Stancovici o șansă!”

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca este decis să îi mai dea o șansă managerului spitalului, Alina Stancovici, după ce în ultima ședință a Consiliului de Administație s-a propus și votat revocarea acesteia din funcție.

Dunca susține că până la această ședință nu a cunoscut situația reală a problemelor din spital, în cadrul acesteia medicul Paul Purea, președintele CA, „după o documentare amănunțită” ar fi declarat că doar spitalul nostru, dintr-un număr de 15 spitale județene din țară, apare ca fiind singurul cu arierate.

Nu i se datorează această moștenire doamnei manager, dar nici eforturi radicale de a face ceva, de a tăia acest nod gordian, nu am văzut. Nu o acuz pe doamna Stancovici că ar fi crescut datoriile și că sunt foarte mari din cauza ei, eu o acuz că nu a făcut nimic să se vadă că datoriile încep realmente să scadă!”, a susținut Romeo Dunca.

spot_img

Mai mult decât atât, președintele CJ afirmă că nu și-a dorit să o demită pe Alina Stancovici, ci doar să îmbunătățească problema spitalului și a „scurgerilor de bani”, „a salariilor luate necuvenit pe muncă nejustificată”.

„Sunt gata să dau un nou termen pentru că noi trebui să rezolvăm problema bolnavului. Eu doresc să îmbunătățesc situația spitalului, nu să o dau afară, să fac curățenie, pentru că există o încrengătură pe care nu am descoperit-o și nu a descoperit-o nici domnul Purea”, mai susține președintele Consiliului Județean.

Romeo Dunca a dorit să sublinieze că dr. Paul Purea, cel care a afirmat în ședința de CA că spitalul județean este singurul spital cu arierate din țară, face toate aceste eforturi de a descoperi cauzele problemelor fără vreun interes financiar.

Domnul Purea ar putea să se bucure liniștit de pensie, nu ia absolut nicun leu, să nu înțelegeți că ia vreun leu pentru asta, absolut niciu leu. La vârsta dânsului, la onoarea și onestitatea sa, vine și își pierde nopțile și zilele ca să studieze scurgerile de bani și motivele pentru care am ajuns aici și managerul nu are nopți albe ca să găsească el (ea) problemele, sau dacă le găsește le acoperă pentru că nu există să nu avem probleme și un manager în 20 de luni să nu le fi găsit!”, declară Romeo Dunca.

Se pare că Alina Stancovici va mai sta o vreme la conducerea spitalului, președintele CJ mărturisind că îi mai dă o șansă, însă i-a pregătit acesteia un pachet de măsuri pe care va trebui să le materializeze.

Eu îi mai dau doamnei Stancovici o șansă, am pregătit un pachet de măsuri și vreau să i le bag sub nas și să îi dau un termen să le facă. Eu nu vreau să o dau afară pentru că de unde să găsesc acum un om mai bun! Eu nu am oamenii mei să mi pregătesc și să îi iau, pentru că nu mă interesează, dar dacă găsesc interes eu îmi dau tot concursul, dar eu banii județului nu îi mai arunc într-o gaură neagră!”, a declarat președinterle CJ Caraș-Severin, Romeo Dunca.

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

5 COMENTARII

 1. ”Eu nu vreau să o dau afară pentru că de unde să găsesc acum un om mai bun! Eu nu am oamenii mei …”

  Vrea tăițelu’, Vela & … restul sunt ”marionete” (Purea, d-ta, ceva ”votanți” CJ).
  Nah … până nu ajung ruşii cu reabilitări la Periprava 🙂
  Nu?

 2. Ii stabilesc un set de măsuri nerealizabile😅dr.Purea le realizează?Daca tot a discutat cu 10 spitale din tara.nu a găsit soluția nici la colegi,,bune practici?,, Dacă AlinaStancovici a reușit să diminueze deficitul cu 1 milion intr un an.datoriile acumulate în 30 de ani în cit credeti ca se reduc .probabil în 6 luni.dupa mintea unora.Idiferent cind face omul.ceva .nu e apreciat .daca nu esti pe gust.nu faci compromisuri sau nu esti membru de partid🤕Pacat pentru ca o.femeie se luptă cu morile de vânt.O apreciez pentru dirzenie si sacrificiul pe care îl face si care sunt convins ca va lasa amprente pe sanatate.Toata stima dna maneger

 3. Da chiar nu se găsește nimeni să îî ardă piticului porno un bocanc in fund?Cât tupeu și câtă nesimțire poate să mai zacă în rezervorul camionagiului Dunca?Eu recunosc, personal că l-am trimis la plimbare la alegerile, vorba vine fraudate de fapt, din 2020,era vineri seara și am fost deranjat de la o discuție cu un amic de acest ipochimen, cum că să il alegem. De unde să-l alegem din containerul cu gunoi, pe prost, pardon, pe post de preș CJ C-S?Bineînțeles era însoțit de haita de lingăi și pupincuriști made of PeNaLe în frunte cu mr Univers premariul Fidea în viitor va deveni ex premarul Tramvai cu haș-haș, tras mult pe nas de Dunca vs.Fideaua cu Hidrogen sulfurat, cam pute rău.

 4. Domnule Dunca respect pt ceea ce faceti.
  Introduceti cartele sa vedeti pana la ce ora stau medicii .La ora 14.00 nu mai gasesti 1.Apropo sibde fitoasele de asistente acre au si 7000 lei retineti 7000 lei iar un medic rezidentv4000 lei si ni fac nimic pipuțele astea numai urla, urla mai nou si la medici.
  Apropo de medici ..la Cardiologie sefa de sectie are 35 .000 lei salariu, de fapt toti sefii de sectii si ei cand e ceva mai serios trimit la Timisoara.
  Stati sa vedeti ca vin „spumele”de dr de la Timisoara la clinica dvs domnule Dunca si a lui Popa, care de fapt nu sunt somităti sunt dr care nu au pist in Timisoara vorba aia vine de la Timisoara dar nu sunt celebritati.
  Ne spui domnule Dunca cat iei chiria si de ce ai mutat BT Lla tine acasa?
  Apropo de BT (Banca Transilvania) poate ne spune sfantul manager de acolo de ce a pkecat din vechiul sediu , si cum e remunerat fiul sau si de la Altex ca sef decrauon si de la Csm Resita de la handbal?
  Popa stie de ce.Dar sun banii nostri
  Apropo de Popa bun venit de luni in colo domnule Klichko Popa in Kiev …sasa va arta orasul pana pleci tu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei