fbpx
18.7 C
Reșița
luni, 17 iunie 24

Rossonerii suntem noi și intrăm în Liga 2!

 

Au început barajele pentru intrarea în Liga 2 iar Reșița e în cărți. Sperăm că în cărțile de istorie și nu în cele de aritmetică, cu probleme și fără soluții. Primul meci e azi la Filiași. „Fili i-aș cam trage-o“ – cum ar zice nucleul trădătorilor din  PNL-ul lui Dunca.

Atacantul Bașag a marcat până acum și s-a calificat la Intertoto și se-ncălzește cu abnegație Bogdan Miloș, fiul lui Ion fost 7 Brazi, pe care i-a tăiat Costel, cu autorizație dă la șăfu’. În ritmul ăsta, PNL-ul se duce din B în C, va să zică, ce-i de făcut camarazi? Mergeți pe schemă sau vă duceți după fentă? Faceți și voi transferuri, că s-a deschis mercato în județ. Givării de la Marga au plecat cu plosca AURită prin județ. Lichidul l-au degustat iar notarul Schinteie a luat un shot și a spus: așa da! Feriți plosca de Felix, că-i cu ochii pe shot-uri și-s tentante. În brâul dășchis dă Lăiță se mai anunță și alți degustători! Numa sama la covei, să n-o luați pă coantră să vă sfăgiți cu nașu definitiv de tot!

Săptămâna viitoare, barul mobil de shot-uri și candy bar-ul vin la Reșița. Am niște nume pe goarnă, dar îi aștept să guste din lichidul „otrăvit“. AUR-leu ce vremuri îie și să viedz și-o să mai fie!

Na c-am luat-o pe arătură cu sintaxa, dar așa mi-o dictat profu de română, supărat că domn general nu i-a mărit leafa. Nu toți profesorii au noroc în viață, ghinion! Eu știu cel puțin doi profesori, de neam și țară, care merg în excursii de lux cu avioane închiriate.

Ole! Ole! Reșița revine-n B! Vânzoleală mare în Govândari. Primarul a coborât de pe facebook și se întâlnește față în față cu cetățenii pentru a dezbate proiectele ce-i vizează în zonele lor.  Atenție Zucky! A scăzut traficul pe FB! În Reșița se vorbește om cu om și door to door și au rămas milogării falși să-și dea cu părerea cine e mai bun să ia bătaie de la Popa: Popovici sau Rof?

Asta e-n Govândari, dar să vedeți veselia din Valea Domanului când a sosit Leo Doană cu Cupa Campionatului Național U19, câștigată de tinerii reșițeni, pregătiți sub bagheta lui. În sfârșit, școala de fotbal juvenil reșițeană a atins apogeul și primarul Popa, care a jucat în tinerețe fotbal la Ciocanu Nădrag are cu ce se mândri. Ha, poftim?? Bravo băieții, Reșița pe primul loc!

Dar, ultima veste care ne bate în routerele gadgeturilor este că Valea Domanului poate deveni VEOLIA Domanului. Bate vânt de … bunăstare!

Hai să urăm succes băieților lui Bobar, să câștige meciurile de baraj și vă las că parcă simt un cutremur, ce s-o fi-ntâmplat? Ha, poftim? A pornit rotativa?

Suporteru’ B Complex

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei