fbpx
-0.3 C
Reșița
marți, 31 ianuarie 23

Salon Diva și arta de a ști meserie

Există mai multe feluri de saloane de întreținere corporală, unele mai bune iar altele mai puțin bune. Salon DIVA B&G Beauty Center reprezintă un reper al frumuseții corporale cu rezultate garantate.

„La acest salon doar rezultatele palpabile vorbesc, aici nu se minte și nu trebuie să blufăm informațiile, aici totul este real chiar și pozele de pe Facebook sunt reale și needitate, sunt ale noastre, nu așa cum fac alții, dar putem face asta, doar cu ajutorul dumneavoastră.

Unele dintre cliente mele care au venit la mine mi se dezvăluie cu o sinceritate debordantă zicându-mi…am încercat și în altă parte și nu am avut rezultat, am simțit-o pe pielea mea, la propriu vorbind această meserie este o artă, nu este pentru oricine, chiar dacă dispune de aparate deși au și acestea rolul lor, asta dacă sunt adevărate, nu chinezisme” … nu știu cum pot unii funcționa fără cunoștințe, doar pentru a face ceva bani !… vă mai aduceți aminte cazul de la București cu doctorul vedetelor, cel care a nenorocit o grămadă de lume și el nu avea nicio legătură cu acest domeniu ?… asta se intâmplă și acum, așadar fiți atente pe ce mâini apucați… a fi ieftin, nu înseamnă tot timpul a fi și bun ne spune Doamna Geta Stan, deținătoarea salonului Diva B&G Beauty Center.

spot_img

Se spune ca aparatul se mânuiește de către cel ce știe să o facă, nu invers, adică aparatul să facă o treabă de către cineva care nu știe nimic despre el sau doar bănuiește.

Aparatele de la DIVA B&G Beauty Center sunt de ultimă generație acreditate și atestate, personalul este acreditat și atestat, plus că toate produsele sunt „the best” .

Este indicat să fii cu cei mai buni, așa este la Salon DIVA B&G Beauty Center Caransebeș care are deja un istoric bogat, fiind prezentă în reviste de specialitate, participând la colocvii și demonstrații de profil cu nenumărate realizări, excelelând la capitolul calitate dar și curățenie, fiind curtat de persoane, vipuri și personalități atât din țară cât și din străinătate.

Diva B&G

Aici sunt bine primiți toți cei care vor să fie frumoși și să arate bine, nu contează statutul, contează doar omul, deci este pentru toată lumea…știu persoane cărora le este rușine să mai vină deoarece au greșit la propriu, alegând sintagma ,,acolo e mai ieftin”… la noi, este mai bun și la prețuri rezonabile deoarece lucrăm doar cu calitate pentru a face calitate…ce să faci, noi avem pretenții pentru a vă vedea mulțumite… mulțumirea dumneavoastră este și a noastră…

Pentru a încheia frumos, vă așteptăm în locația în care doamnele sunt răsfățatele lumii începând chiar de la intrarea pe poarta salonului…aici au liniște, atmosferă prietenească, muzică ambientală iar din partea casei, așa cum v-am obișnuit puteți servi sucuri apă și cafea bună pe marginea piscinei”, conchide Doamna Geta.

Salon Diva Beauty  Center  înseamnă sănătate, frumusețe, seriozitate…într-un cuvânt rasfăț.

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei