15 C
Reșița
miercuri, 04 octombrie 23

„Șansele sunt foarte mari să facem această investiție”! Romeo Dunca, încrezător în realizarea DJ 572 Comorâște – limita cu județul Timiș

În ultima ședință extraordinară a Consiliului Județean Caraș-Severin au fost  aprobați indicatorii tehnico-economici ai investiției „Reabilitare, refacere și modernizare DJ 572 Comorâște- limita cu județul Timiș”, pentru asigurarea unui trafic în condiții de siguranță pe acest tronson de drum. Investiția va permite creșterea capacității portante a drumului, asigurarea corespunzătoare a scurgerii apelor, amenajarea acceselor la proprietăți și a drumurilor laterale.

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca este încrezător în realizarea acestui tronson declarând: „Șansele sunt foarte mari să facem această investiție. DALI-ul a fost făcut de către Compania Națională de Investiții, iar licitația pentru execuția lucrării urmează să fie făcută tot de către CNI. Avem șanse foarte mari ca această lucrare să înceapă în cel mai scurt timp!”

Investiția este finanțată prin Compania Națională de Investiții, valoarea totală fiind de 100.000.000 de lei, din care din bugetul local se asigură suma de 500.000 de lei, cheltuieli neeligibile.

Lorena POENARU

 

3 COMENTARII

  1. ✍️🇹🇷🇷🇴Allah, mi-a trecut de dorul celuilalt pitic administrativ, Silviu Hurduzeu. Scaunul ăla de PREȘEDINTE al CONSILIULUI județean CARAȘ SEVERIN , este cu memorie..??! Perpetuăm și preaslăvim minciuna, ptr. muritorii de rând, iar NOI ne vedem de.. MĂGĂRIILE noastre, ptr că… HÂRTIA SUPORTĂ ORICE .. Era să uit, dar las’ că ÎNTREB, ptr un… CUNOSCUT ,pe TANTI UDREA , dacă în PENITENCIAR se scriu și iau în considerare cărți cu specific auto..??! 🤔Ca de exemplu.. LĂCOMIA & Transportul rutier aerian.. 🛸De ce aerian??! Simplu, nu se fac gropi la o lună după asfaltare, iar kilometrul are 700 metri, ptr a înțelege Curta de Conturi treaba cu banii 😡😪

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei