5.7 C
Reșița
joi, 09 decembrie 21

Semnal de alarmă tras de deputatul cărășean Marius Damian față de guvernarea Cîțu

Încă un semnal de alarmă tras de deputatul PSD de Caraș-Severin Marius Damian cu privire la proasta guvernare a actualei coaliții. Într-o declarație de presă remisă și către Reper 24, acesta face referire cu precădere la lipsa de preocupare a actualului executiv vizavi de noul an școlar ce se apropie cu pași repezi.

„În doar 3 săptămâni elevii așteaptă nedumeriți să înceapă școala, după un an de bătaie de joc din partea acestei guvernări!

Acesta însă nu este tocmai un prilej de bucurie pentru elevi deoarece nu știu la ce să se aștepte odată cu 13 septembrie, atâta timp cât singura preocupare din momentul de față este șefia partidului PNL, unde se dau lupte fără scrupule între Cîțu și Orban, care sunt orbiți de preluarea puterii și care uită că suntem la pământ din toate punctele de vedere!

spot_img

Ne așteptăm la tot ce este mai rău pentru copiii noștri cărora le-a fost luat dreptul la educație fiind țara care am avut cel mai mult școlile închise din întreaga Europă și ne așteptăm la încă un an de dezastru cu actuala guvernare la putere! Cum spuneam, mai sunt doar 3 săptămâni până la începerea anului școlar. iar elevii și studenții încă nu știu la ce să se aștepte!

Nu au fost anunțate măsurile pe care elevii și profesorii vor trebui să le respecte, nu a fost anunțat modul în care se va desfășura activitatea școlară, iar guvernanților nu pare să le pese de acest lucru!

Este haos și bătaie de joc după un an de dezastru din cauza “performanței” cu care se mândrește Cîțu, performanță care nu este altceva decât recordul nereușitelor acestui guvern incompetent care a luat în derâdere țara și cetățenii acestei țări, prin afirmațiile cu care iese în fiecare zi în fața românilor, care abia că își mai pot duce traiul de la o lună la alta!

Suntem țara pusă la pământ de niște oameni care vor doar putere în mâinile lor, niște oamenii care nu își doresc nimic pentru România și care nu știu cum să se atace mai bine pentru a se vedea cu toată puterea!

Stăm cu un PNRR pe care s-a depus praful din cauza acestei guvernări, cu comunități locale și firme care nu vor accesa niciun ban din partea Uniunii Europene din cauza acestor incompetenți care își bat joc de absolut tot!

Ne așteptam la un an și mai dezastruos din toate punctele de vedere atâta timp cât suntem conduși de acești oameni fără Dumnezeu și incapabili de orice“, precizează deputatul PSD de Caraș-Severin, Marius Damian, într-o declarație de presă.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei