-0.3 C
Reșița
marți, 18 ianuarie 22

Ultimele zile în care poți vota Banatul de Munte, destinația anului 2021!

Destinația anului 2021 va fi cunoscută peste câteva zile. Banatul de Munte concurează pentru obținerea titlului, alături de Delta Dunării, Oradea, Țara Maramureșului, Iași și Braila, în cadrul concursului derulat de o televiziune și zece din cele mai importante bloguri de turism din România. Cei care nu au votat încă pentru desemnarea Banatului Montan ca destinație a anului 2021, o mai pot face până duminică, 29 august, la ora 17:00. În procesul de desemnare a câștigătorului, voturile online au o pondere de 50%.

Pentru ca Banatul Montan, locul care ar trebui descoperit și redescoperit de români datorită unui buchet extraordinar de destinații care sunt adevărate minuni ale naturii, să beneficieze însă de atenția pe care o merită, este nevoie de sprijinul cărășenilor și al bănățenilor în general, care sunt îndemnați să voteze în cadrul campaniei derulate online.

Au mai rămas patru zile în care putem VOTA pentru ca Banatul de Munte să devină Destinația Anului 2021. Votul se face foarte simplu, accesând linkul https://www.destinatiaanului.ro/. Vă încurajez pe toți cei care încă nu ați votat să o faceți”, transmite primarul Reșiței, Ioan Popa, în opinia căruia toate argumentele pentru a alege Banatul Montan pot fi descoperite în emisiunea realizată aici de Prima tv:

spot_img

 

Pe parcursul a 6 episoade, telespectatorii PRIMA TV au putut vizita cu ajutorul imaginilor finalistele

Cele șase finaliste care se bat pentru titlul de destinație a anului 2021, au fost prezentate în care unor emisiuni televizate, iar conform organizatorilor concursului, peste 150.000 de persoane au vizitat până acum site-ul destinațiaanului.ro, iar 40.000 de dintre ei au votat deja pentru una din cele șase destinații finaliste.

Ce pot să vă dezvălui este că, în acest moment, pentru prima poziție în preferința publicului, scorul este foarte strâns între 4 din cele 6 destinații finaliste. Până la închiderea voturilor, suspansul este ridicat, iar situația se poate schimba în ultimul moment”, spune Dana Gont, prezentatoarea emisiunilor.

Finala va fi difuzată pe data de 4 septembrie și va fi transmisă din Ţara Făgăraşului, Destinația Anului 2020 în România.

Pentru cei care încă nu s-au decis să voteze Banatul Montan ca destinație a anului 2021, realizatorii ghidului Banatul Montan au publicat o serie de fotografii realizate de Ciprian Floare în acest colț al țării, prin intermediul căruia își doresc să îi convingă pe indeciși că zona noastră merită să devină „Destinația anului 2021”.

Foto: Ciprian Floare

 

Karina TINCUL

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei