fbpx
22.6 C
Reșița
sâmbătă, 23 septembrie 23

Senatorul Marcel Vela salută startul pentru refacerea sanatoriului de la Marila

Într-o postare pe rețelele de socializare, Senatorul Marcel Vela, președintele organizației PNL Caraș-Severin a anunțat astăzi că a fost semnat contractul cu firma care va realiza studiile necesare pentru modernizarea fostului sanatoriu Marila.

„În curând, fostul sanatoriu Marila din Caraș-Severin (acum secție a Spitalului Orășenesc Oravița) va prinde viață și va deveni un punct extrem de important pe harta României.”, afirmă senatorul Marcel Vela.

Compania Națională de Investiții a demarat proiectul privind modernizarea, extinderea și dotarea noului spital. Contractul de prestări servicii a fost semnat cu firma Expert Project Team Desing SRL, câștigătoarea licitației, care trebuie să finalizeze Studiul de Fezabilitate și proiectarea până în 22 septembrie.

 

Noua unitate sanitară, ce va înlocui ruinele de astăzi ale sanatoriului Marila, va beneficia (pe lângă toate dotările necesare unei bune funcționări)  de două secții de Pneumoftiziologie de 80 respectiv 100 de locuri,o secție de cronici de 100 de locuri, recuperare post covid și pneumologie pedriatică, fiecare cu câte 100 de paturi, precum și un întreg etaj (6), pentru relaxare.

În încheierea mesajului postat pe pagina sa de socializare Senatorul Marcel Vela a mai afirmat: „Felicitări Costel Ursu, primar al orașului Oravița pentru devotament și implicare! Felicitări președintelui CJ Romeo Dunca și vicepreședinților Ovidiu Rădoi și Marius Isac, tuturor consilierilor județeni pentru susținere! Mulțumiri directorului general Mirela Pătrășcoiu și întregii echipe din CNI“

Dan AGACHE

3 COMENTARII

  1. ✍️🇹🇷🇷🇴Să-mi stăpânesc emoțiile și să plâng nu alta, când citesc că.. aleșii neamului din Caraș Severin se implică și î-și fac griji ptr sănătatea muritorilor de rând..✍️ Instinctul i-mi spune că de undeva au apărut niște bănuți și trebuie plimbați dintr-un cont în altul până li se pierde urma.. În timpul.. așa~zisei pandemii de Covid 19, toți aleșii noștri î-și dădeau cu tesla în BOAȘE ptr contracte de doze de vaccin Pfizer, măști și alte prafuri de ghicit..✍️ Rezultatul.. 2,5 milioane de doze de vaccin zac expirate în depozite. Concluzia.. Și la sanatoriul de la Marila (intre Oravița și Anina CS ), studiile de fezabilitate vor fi făcute SĂNĂTOS FINANCIAR ptr că hârtia suportă orice.. Era să uit curând GALA BUTE se va muta în CS. Atunci să vă văd.. MIRONOSIȚE ADMINISTRATIVE 😡😡

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei