fbpx
-9.3 C
Reșița
marți, 07 februarie 23

Sfârșit de an, sfârșit și pentru lucrările edilitare din Bolvașnița

Apropierea sfârșitului de an și a sărbătorilor de Crăciun, a iernii și a gerului care nu va mai permite execuția lucrărilor în exterior i-a determinat și pe aleșii din Bolvașnița să încheie ceea ce se mai putea face în acest an. Despre ultimele realizări, primarul comunei, Petru Mihăilescu a precizat:

„Am terminat lucrările la Casa Satului din Vârciorova. Lucrările sunt finalizate în proporție de 99%. Singura problemă rămasă este alimentarea cu energie electrică. Am depus solicitare la Enel de 3 luni de zile. Avem nevoie de curent trifazic pentru alimentarea centralei termice. E singura problemă ce mai trebuie rezolvată“ a explicat primarul comunei Bolvașnița.

Lucrarea a fost efectuată din bugetul propriu al Primăriei cu forța de muncă a echipei Primăriei. „Am cheltuit doar pentru materiale. Nu ne putem permite să angajăm o echipă pentru că am fi dublat cheltuielile cu acest edificiu“, a adăugat primarul Mihăilescu.

spot_img

Edilul a mai precizat că mai are un proiect pe Fondul de Mediu ce prevede înlocuirea tuturor lămpilor de la iluminatul public cu alte lămpi cu led. Astăzi vor sosi primele lămpi, iar constructorul a declarat că va termina până la sfârșitul acestui an proiectul a cărui valoare depășește 485 de mii de lei.

O altă realizare foarte utilă locuitorilor, în care s-a implicat și Primăria, este conectarea comunei la rețeaua de fibră optică. „S-au semnat contractele cu cei care doresc acest lucru și încă de ieri s-a trecut la cablarea individuală a locuințelor. Este un cadou nesperat pentru locuitorii comunei și profit pentru a le adresa un călduros La Mulți Ani și Sărbători fericite, cu bucurii și sănătate alături de toți cei dragi“, le-a urat primarul Petru Mihăilescu locuitorilor comunei Bolvașnița.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei