fbpx
4.7 C
Reșița
miercuri, 17 aprilie 24

Silviu Hurduzeu: 1.200 de școli vor intra în programul „Masă sănătoasă”

Guvernul României a aprobat lista celor 1.200 de școli care vor intra în programul „Masă sănătoasă”. Peste 450 de mii de copii vor beneficia astfel de masă caldă la școală, valoarea programului fiind de peste 1 miliard de lei.

În acest program, vor intra și școli din 32 de localități din județul Caraș–Severin: Bozovici, Eftimie Murgu, Sasca Montană, Turnu Ruieni, Marga, Armeniş, Ciclova Română, Dognecea, Gârnic, Bucoşniţa, Vrani, Ramna, Moldova Nouă, Băile Herculane, Prigor, Fârliug, Coronini, Ezeriş, Dalboşeţ, Vermeş, Slatina Timiș, Măureni, Ciuchici, Grădinari, Băuţar, Domaşnea, Doclin, Ciudanoviţa, Cărbunari, Bocşa, Tâmova şi Buchin.

Obiectivele fundamentale ale acestei măsuri sunt:

1. Combaterea abandonului şcolar timpuriu.
2. Reducerea decalajelor dintre urban şi rural.
3. Protecţie socială pentru copiii care provind din familii aflate în risc de excluziune socială sau din zone defavorizate“, anunță deputatul PSD Silviu Hurduzeu.

Din nefericire, în România mai există familii care își trimit copii la școală pentru această masă caldă sau pentru cornul și laptele pe care îl primesc, pentru mulți fiind poate singura masă din ziua respectivă.

Dan AGACHE

3 COMENTARII

  1. ”Din nefericire, în România mai există familii care își trimit copii la școală pentru această masă caldă sau pentru cornul și laptele pe care îl primesc, pentru mulți fiind poate singura masă din ziua respectivă.”

    Da, din nefericire, însă mai există există și vacanțe.
    Mulțumim ”din inimă” partidului!
    Să vă spun și numele acetuia?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei