fbpx
18.5 C
Reșița
duminică, 19 mai 24

Silviu Hurduzeu îl vede de-acum pe Felix Borcean primar PSD al Caransebeșului în 2024!

Deputatul Silviu Hurduzeu, președinte al organizației PSD Caraș-Severin consideră că odată cu cooptarea în echipa PSD a lui Felix Borcean, edilul Caransebeșului, echipa social-democrată a devenit una care tinde să devină redutabilă în Banatul de Munte. Cu toate acestea, parlamentarul cărășean explică și faptul că relația din perioada liceului dintre actualul primar al Caransebeșului,  vicepremierul Sorin Grindeanu și liderul județean al PSD, a constituit un punct hotărâtor pentru alesul gugulanilor.

Despre momentul ales de Felix Borcean pentru a se alătura camarazilor social-democrați, Silviu Hurduzeu a declarat pentru Reper 24:

Echipa PSD Caraș-Severin se mărește de la zi la zi și devine din ce în ce mai puternică. Felix Borcean a semnat adeziunea la Partidul Social Democrat, iar dacă mă întrebați pe mine, e un lucru firesc, ca urmare a susținerii candidaturii lui Felix la alegerile din anul 2020 și de către PSD. Reamintesc că atunci PSD nu a avut un candidat propriu și a susținut candidatul independent Felix Borcean.
Ținând cont și de relația pe care Felix Borcean o are cu mine și cu Sorin Grindeanu, care sigur a contat în alegerea pe care a făcut-o, eu mă aștept ca în urma acestei adeziuni pe care Felix a semnat-o la PSD, să se întâmple lucruri bune pentru caransebeșeni.

În cele din urmă scopul acestei veniri în PSD acesta este și eu îmi doresc în continuare ca la nivelul municipiului Caransebeș alianța constituită după alegeri între consilierii PSD, PMP și PRO România să funcționeze chiar și mai bine decât cum a funcționat până acum, iar echipa de la nivelul primăriei, formată din primarul Felix Borcean, viceprimarul Bebe Pasere și city-managerul Florin Bogdea să funcționeze foarte bine, astfel încât proiectele pe care ei își doresc să le realizeze pentru caransebeșeni să se și materializeze”, a declarat președintele PSD, Silviu Hurduzeu.

Am încercat să aflăm de la Hurduzeu și care au fost culisele negocierii și ofertării primarului de municipiu:

Sigur că a pornit dinspre PSD această ofertă, cum de altfel este și corect, dar Felix a cântărit foarte bine tot ceea ce înseamnă să faci parte dintr-o structură puternică și cred că a luat decizia cea mai înțeleaptă. Dincolo de declarațiile pe care unii și alții le-au făcut cu mult timp în urmă știți că în politică se mai practică acest lucru, dar eu îmi doresc foarte mult ca această venire a lui Felix în PSD să se concretizeze în lucruri bune realizate pentru Caransebeș”.

Va fi Felix Borcean candidatul PSD pentru alegerile locale din 2024 la Caransebeș?“ Deputatul Silviu Hurduzeu răspunde tranșant: 

Dacă l-am susținut pe Felix Borcean atunci când nu era candidat PSD, cu siguranță o să-l susținem acum pentru încă un mandat în fruntea municipiului Caransebeș”.

Am încercat să-l contactăm pe cel care l-a „nășit“ pe Felix Borcean în politică și care l-a purtat spre victoria obținută în 2016, președintele PNL Caraș-Severin, senatorul Ion Marcel Vela, pentru a dezbate pe marginea deciziei viitorului politic a edilului caransebeșean, însă acesta a refuzat să comenteze în vreun fel semnarea adeziunii la PSD de către fostul candidat PNL la alegerile din Caransebeș.

Citește si:  Sorin Grindeanu: „Niciodată să nu spui niciodată!“ Felix Borcean a semnat cu PSD!

Sergiu TABAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei