fbpx
7.9 C
Reșița
miercuri, 06 decembrie 23

Șoc! Proaspătă campioană mondială, Adelina Stanciu renunță la dansul sportiv!

Nici nu s-a uscat bine cerneala de pe diplomele de campioni mondiali și nu s-au răcit medaliile purtate la gât, că o veste ne-a tulburat în această dimineață: Adelina Stanciu, partenera de dans și de un real succes al lui Marius Pădurean, renunță la dansul sportiv de performanță!

Acum când înaintea ei se deschidea o lume frenetică a dansului, când Adelina, în vârstă de 14 ani, de-abia a apucat să guste din mirajul succesului, cel mai probabil familia a luat această decizie grea pentru cei care îi admiră pe cei doi dansatori din perechea de vis a Reșiței și mai cu seamă pentru partenerul ei Marius și Alex Holecz, cel care s-a ocupat de pregătirea și ascensiunea acestei perechi mondiale.

Vestea care a șocat lumea dansului sportiv a fost dată chiar de antrenorul perechii de top, Alex Holecz, printr-un anunț prin care, de acum, se caută o nouă parteneră pentru Marius Pădurean, care își continuă „povestea de dans”:

Dragi prieteni, colegi, susținători, competitori, etc, după aproape 9 ani frumoși în care Marius și Adelina au format un cuplu de dansatori minunați, și care au performat la cel mai înalt nivel național și internațional, după 10 ani în care i-am fost antrenor Adelinei, “mystica” de la început până la sfârșit, drumul ei a ajuns la clipa în care să o ia pe altă direcție, o direcție care nu mai coincide cu drumul meu și al lui Marius. Ade, așa cum îi spunem noi, a ajuns la decizia de a părăsi lumea dansului sportiv, o lume care a făcut-o să strălucească pe cele mai importante ringuri de dans ale lumii.

Îți dorim toate cele bune, Ade! Îți dorim ca ceea ce vei face în viață, să îți aducă măcar pe jumătate satisfacțiile și împlinirile pe care ți le-au dat dansul și familia MYSTIC.

Drumul lui Marius continuă! De aceea, vă anunț că din acest moment, Marius, care în 2024 va fi primul an de tineret, este în căutare de o nouă parteneră 10 dansuri, cu care să își continue povestea lui în dans.

Pentru orice dansatoare care își dorește și crede că poate deveni partenera lui Marius, vă rog să mă contactați la 0740046517, pentru a afla detaliile și condițiile unui nou parteneriat.

Rezultatele cele mai importante ale lui Marius sunt:

4 titluri campion național latino

2 titluri campion național standard

3 titluri campion național 10 dansuri

Rezultate GOC STUTTGART:

1 medalie aur standard,

1 medalie bronz 6 dansuri, juvenile 1

1 medalie aur standard, 1 medalie argint latino, 1 medalie bronz 10 dansuri, junior 2.

Rezultate Campionate mondiale :

1 medalie aur standard,

1 medalie argint latino,

1 medalie argint 10 dansuri, junior 2.

Cu considerație, Alex Holecz”

Lorena POENARU

1 COMENTARIU

  1. Cam pasiv-agresiv comentariul: „Îți dorim ca ceea ce vei face în viață, să îți aducă măcar pe jumătate satisfacțiile și împlinirile pe care ți le-au dat dansul și familia MYSTIC”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei