fbpx
28 C
Reșița
vineri, 22 septembrie 23

Spectacol cu „sold out”, la Teatrul de Vest Reșița!

Teatrul de Vest din Reșița începe în forță noul an, pentru premiera care va avea loc mâine, 14 ianuarie, biletele fiind deja epuizate.

În cadrul conferinței de presă de astăzi, din incinta teatrului reșițean, regizorul spectacolului „O noapte furtunoasă”, Emanuel Petran a promis publicului „100 de minute de râs continuu”.

A fost o foarte mare plăcere să mă reîntâlnesc cu colegii actori și cu ceilați de la tehnic după un an și ceva. Amintirile au fost cumva, datorită pandemiei, foarte intense pentru că a trebuit să repetăm într-un timp foarte scurt un spectacol care este destul de lung, dar am depășit toate situațiile, am ajuns la un consens atunci.

Acum am reluat anumite idei, unele le-am scurtat, altele le-am realizat în funcție de adaptarea scenică pentru că acolo am jucat în altă parte, la Atlantic, pe 3 iulie și a fost o plăcere extraordinară.

Deși timpul a fost foarte scurt, oamenii au învățat textul, și-au adus aminte de lucrurile acelea, ba chiar am avut o repetiție foarte bună de dimineață, sperăm să avem una la fel și diseară.

Haideți la spectacol și după aceeea spuneți dacă v-a plăcut!”, a declarat regizorul.

Managerul Teatrului de Vest, Florin Ionescu a vorbit ;i el despre premiera de mâine și speră ca și pentru următoarele spectacole biletele să se epuizeze la fel de repede.

Îl avem aici pe domnul Emanuel Petran, cel care a realizat în plină pandemie spectacolul al cărui decor îl avem în spate, I.L Caragiale, „O noapte furtunoasă”, spectacol care s-a jucat în aer liber, dat fiind faptul că atunci nu aveam voie în interior. Iată acum spectacolul va avea premiera de interior, mâine de la ora 19:00”.

Piesa se joacă cu sold out și cu respectarea normelor impuse de pandemie.

Faptul că cererea de bilete a depășit capacitatea posibilă a sălii acum, ne-a făcut să reprogramăm spectacolul și pentru duminică, 23 ianuarie. Să dea Dumnezeu așa să fie tot anul!”, a mai declarat managerul Teatrului de Vest Reșița, Florin Ionescu.

Datorită pandemiei, spectacolele au loc cu 50% din capacitatea sălii.

Regia artistică: Emanuel Petran

Scenografia: Mihai Vălu

Light Design: Lucian Moga

Distribuția (în ordinea indicată de autor):

Jupân Dumitrache- Florin Ruicu

Nae Ipingescu – Alexandru Moldovan

Chiriac- Marius Tudor

Spiridon- Robert Danci

Rică Venturiano- Sorin Fruntelată

Veta- Camelia Ghinea

Zița- Rusalina Bona

Dansatoare la Iunion- Ana Maria Ciszler

Dansatoare la Iunion- Andrada Samoilă.

Informații și rezervări la telefon: 0771 654 638.

Lorena POENARU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei