22.7 C
Reșița
vineri, 30 septembrie 22

Vine gazul în cartierul Valea Cenchii din Caransebeș

După o primă licitație eșuată din cauza scumpirilor la materialele de construcție, municipalitatea din Caransebeș a încercat din nou realizarea unui proiect de suflet pentru gugulani: alimentarea cu gaz a zonei Valea Cenchii. City managerul Florin Bogdea a precizat pentru cititorii Reper24:

„Am recalculat costurile la acest proiect și le-am adaptat la prețurile actuale și am reluat licitația. S-a făcut deja evaluarea tehnică a ofertelor depuse și au rămas în cărți 3 firme. Urmează să deschidem ofertele și să atribuim lucrarea firmei câștigătoare. Lucrurile vor fi lămurite încă din această săptămână și cred că până în 15 martie vom ști cine va realiza această lucrare“.

Proiectul cuprinde prelungirea rețelei de gaz în zonele Valea Cenchii, Gară și Teiușului. Valoarea lucrării este de 4 milioane de lei, iar finanțarea se va face din bugetul Primăriei, urmând ca ulterior aceștia să fie recuperați conform unei Ordonanțe Guvernamentale de la societatea DelGaz în termen de 5 ani.

spot_img

„Vor beneficia de această facilitate aproximativ 500-600 de familii, care cel târziu anul viitor vor fi racordate la rețeaua națională de distribuție a gazului metan“, a mai precizat Florin Bogdea.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei