17.7 C
Reșița
luni, 16 mai 22

„Spunem NU parteneriatului civil iniţiat de USR“! – Romulus-Marius Damian

Spre ce ne îndreptăm? O întrebare firească având în vedere insistența cu care USR-PLUS dorește legalizarea căsătoriilor între persoanele de același sex. Un astfel de proiect a fost dezbătut și votat ieri în Camera Deputaților și respins de majoritatea parlamentarilor.

Referitor la acest proiect de lege, deputatul PSD de Caraș-Severin, Romulus-Marius Damian a declarat:

Alături de colegii deputați din cadrul grupului parlamentar al PSD am votat în plenul Camerei Deputaţilor pentru respingerea propunerii legislative privind parteneriatul civil, inițiate de USR.

spot_img

USR a încercat să legalizeze de fapt căsătoria între persoane de acelaşi sex, însă PSD, PNL, AUR şi majoritatea Grupului Minorităţilor au votat împotriva acestei propuneri legislative, cu 226 de voturi contra, faţă de cele 57 de voturi pentru, ale deputaţilor USR.

PSD nu susţine renunţarea la valorile tradiţionale şi la familia tradiţională românească şi le sugerăm celor de la USR să vină cu propuneri care să rezolve problemele actuale grave ale ţării, precum valul 4 al pandemiei, criza economică şi cea politică!

De asemenea, îi invit pe cei de la USR să voteze mai bine ceva cu adevărat benefic pentru România şi pentru români: moţiunea de cenzură depusă astăzi de PSD! Este timpul ca şi Cîţu să plece acasă, alături de Orban! Românii s-au săturat de această guvernare toxică PNL-USR PLUS-UDMR“, a precizat deputatul PSD de Caraș-Severin, Romulus-Marius Damian.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. PLUSREUL e liber să și-o ardă în unul cu celălalt până le pică bărbile și ochelarii ăia de tocilari, noi cei normali și cu o tradiție de tipul căsătoriei bărbat-femeie ni se rupe de LGBTQ ul lor. Nu le place , Olanda și Franța îi vor primi sigur pe acești piți-boy, cu gleznele goale și ouălele lipite de pantalonasii aceia strâmți și urâți că dracu ,cu pantofii de cioclii de tot râsul. De abia așteaptă blonduții cei drăgalași să se arate încuriozitați de acești agarici trendi-flendy care se pare că sunt dispuși să le acorde salutul grecesc,,Pupi Lados ” și să își scoată unul în fața celuilalt limba prin șliț. Ce grețos!🤢🤮

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei