5.7 C
Reșița
marți, 06 decembrie 22

STOP sărăciei, scumpirilor și penalilor! JOS GUVERNUL CÎȚU! – declarație politică a deputatului Damian

Deputatul PSD de Caraș-Severin, Romulus-Marius Damian a citit în această dimineață, în plenul Camerei Deputaților, o declarație politică în care trage încă un semnal de alarmă asupra situației economice a României, a sărăcirii majorității populației și a problemelor sanitare.

„A venit momentul să facem ceva pentru urletele de disperare ale acestui popor! Doar prin noi, cei care astăzi vom vota Moțiunea de cenzură depusă de către PSD împotriva Guvenului Cîțu vom da o urmă de speranță românilor pe care acest Guvern i-a adus în pragul disperării!

Ne situăm într-un moment critic pentru România din toate punctele de vedere. Economia este la pământ, Guvernul Cîțu ne-a îndatorat până la gât, inflația crește, prețurile la alimente cresc, facturile la gaz și electricitate s-au mărit cu aproape 100%. Copiii sunt lăsați fără dreptul la educație, cu școli închise cât pentru toată Europa, și cu un sistem online care nu a funcționat!  

spot_img

Din punct de vedere al sănătății, criza nu a fost deloc gestionată, nici măcar acum la aproape 2 ani de la începutul pandemiei. În loc să se amelioreze situația, la fel cum se întâmplă în restul Uniunii Europene, unde majoritatea statelor au populația peste 60% vaccinată, la noi cazurile de infectare sunt mai mari ca la începutul pandemiei.

Dar acest lucru nu ne miră, dacă Guvernul Cîțu a schimbat regulile de pe o zi pe alta, a eliminat toate restricțiile în această vară, ca apoi să le reintroducă pentru toți, mai puțin pentru participanții Congresului PNL. Campania de vaccinare a fost un real eșec și din nou România este la coada clasamentului în Uniunea Europeană, din cauza incompetenței acestui Guvern.

Guvenul Cîțu trebuie să își asume responsabilitatea pentru haosul din sistemul sanitar, pentru numărul record de infectări și decese, pentru lipsa de măsuri luate în spitale pentru protejarea pacienților și a medicilor, pentru creșterea numărului de incendii în spitalele din România din timpul guvernării sale.  

Pentru toate aceste motive, Guvenul Cîțu trebuie să plece acasă! Din păcate, generații întregi vor plăti pentru a putea repara ce tot a distrus acest Guvern în mai puțin de 1 an de guvernare, din păcate un an critic pentru România! 

Stimați colegi, votați astăzi Moțiunea de cenzură STOP sărăciei, scumpirilor și penalilor! JOS GUVERNUL CÎȚU“! – a încheiat deputatul PSD de Caraș-Severin, Romulus Marius Damian.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei