17.7 C
Reșița
duminică, 25 septembrie 22

Strada Ardealului din Caransebeș va intra în sfârșit la asfaltare

După execuția lucrărilor de extindere a rețelelor de apă și canalizare, strada Ardealului din Caransebeș a rămas ca după bombardament: gropi, pietre, asfalt deteriorat. Toate acestea au produs un disconfort participanților la traficul din municipiu, cu atât mai mult cu cât aceasta este una dintre principalele artere rutiere folosite.

„Sunt întârzieri la refacerea carosabilului, întârzieri care nu ne pot fi imputate nouă, administrației locale“, a declarat pentru Reper24, edilul Felix Borcean. „Au fost soluționate toate problemele tehnice și birocratice, iar constructorul și-a adus utilajele de la începutul acestei săptămâni și a început compactarea“.

Felix Borcean a mai precizat că dacă vremea o va permite, de săptămâna viitoare se va trece la turnarea covorului asfaltic, astfel încât cea mai tranzitată arteră rutieră din Caransebeș să poată fi folosită de către participanții la trafic în condiții decente.

spot_img

În paralel, administrația locală pregătește proiectele pentru obținerea finanțărilor pe programul Anghel Saligny: „Ne axăm pe refacerea unor străzi, trotuare și cam tot ce ține de acest subiect. Nu știu dacă vor fi cuprinse la finanțare sau vor fi ocolite la fel cum a fost ocolit municipiul Caransebeș de la alocările bugetare de săptămâna trecută, dar noi vrem să fim cu inima împăcată că am depus toate actele în termen“, a explicat edilul municipiului Caransebeș, Felix Borcean.

Mai multe despre alocările guvernamentale, dar și despre proiectele edilului, într-o emisiune live, săptămâna viitoare la Reper24.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei