fbpx
10.7 C
Reșița
luni, 04 martie 24

Târg de Crăciun și patinoar în centrul civic al Reșiței!

Tradiționalul Târg de Crăciun va fi organizat și anul acesta la Reșița. Pregătirile pentru eveniment sunt în plină desfășurare la Primăria Reșița, organizatorii anunțând că nu vor lipsi surprizele plăcute. Ca de obicei, în sezonul rece în municipiul de pe Bârzava va fi amenajat și un patinoar pentru cei mai mici dintre reșițeni, dar și pentru adulții care nu se dau în lături de la o oră de distracție de gheață.

Având în vedere șantierul deschis în Govândari în cadrul proiectului de reintroducere al tramvaiului, atât Târgul de Crăciun cât și patinoarul vor fi amenajate în centrul civic al municipiului.

Programul Târgului de Crăciun încă nu a fost bătut în cuie, dar conform reprezentanților Primăriei Reșița cel mai probabil acesta va fi inaugurat pe data de 8 decembrie cu aprinderea iluminatului festiv și se va încheia pe 31 decembrie cu tradiționalul foc de artificii.

Sigur este însă că nu vor lipsi căsuțele cu produse tradiționale, dulciuri sau ornamente de Crăciun, patinoarul și un carusel, iar la fiecare sfârșit de săptămână vor fi organizate programe artistice.

 

Karina TINCUL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei