1.7 C
Reșița
duminică, 27 noiembrie 22

Rezultatele obținute de sportivii reșițeni la Campionatul Național U17 de la Odorheiu Secuiesc!

Rezultatele luptătorilor reșițeni sunt din nou în atenția publicului. În acest sens, antrenorul Florin Dință de la CSS Reșița a vorbit despre participarea la Campionatul Național de Lupte Libere, Lupte Feminine și Lupte Greco-Romane desfășurat în perioada 11-13 noiembrie la Odorheiu Secuiesc.

Am avut sportivi de la CSM și CSS Reșița care au participat la acest campionat și care au avut rezultate bune și foarte bune. O putem evidenția astfel pe Ionela Câmpeanu la categoria 46 de kilograme, legitimată la CSM Reșița, care a ocupat locul I la lupte feminine, iar la 110 kilograme lupte libere s-a remarcat Brian Techelean, medaliat cu bronz. Sportivul a particpat cu dispensă de vârstă la această categorie și mai poate participa încă 2 ani.

De la CSS Reșița aș putea să o evidențiez pe Iasmina Golia care la categoria 61 de kilograme a luptat pentru medalia de bronz, dar, din păcate, în ultimele 10 secunde a pierdut și s-a clasat astfel pe locul IV”, a declarat Florin Dință.

spot_img

La campionatul național de la Odorheiu Secuiesc au participat peste 400 de luptători de la cluburile sportive din țară afiliate Federației Române de Lupte, fiind competiția cea mai importantă pe plan intern, la această categorie de vârstă – cadeți.

În perioada 19-21 noiembrie la Cluj Napoca se va desfășura Campionatul Național U23 Seniori, la care se vor prezenta sportivi de la CSM și CSS Reșița.

Aș evidenția ca și sportivi la care ne așteptăm să obțină medalii și titluri naționale, pe Erika Loidl, categoria 86 de kilograme, Cristian Orbu, la categoria 92 de kilograme, Cristian Zolec, la categoria 125 de kilograme, Andrei Tot, Tania Adam, la categoria 65 de kilograme lupte feminine, Andrei Bărbulescu, la categoria 57 de kilograme și le dorim să obțină cât mai multe medalii pentru Reșița!”, a mai precizat antrenorul Florin Dință.

Staff-ul tehnic este alcătuit din antrenorii Adrian Dacica, Andrei Franț și Florin Dință.

Lorena POENARU

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei