7.7 C
Reșița
marți, 19 octombrie 21

Tehnica HIFU, la Diva B&G Beauty Center din Caransebeș. Aici, frumusețea nu are limite!

Salonul Diva B&G Beauty Center Caransebeș, o locație selectă și elegantă, destinată celor mai pretențioase gusturi este un binecunoscut loc de înfrumusețare corporală.

Doamna Geta Stan, administrator al salonului, va detalia prin câteva cuvinte pe înțelesul tuturor doamnelor dar și cititorilor Reper 24, ce face defapt HIFU.

spot_img
Marea nedumerire… cum funcționează HIFU?

Tehnologia HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) sau ulterapia, se bazează pe ultrasunete de frecvențe înalte intens focusate, care stimulează regenerarea colagenului existent în piele, dar și formarea de colagen nou.

HIFU este singurul tratament non-invaziv care utilizează ultrasunete și propriul proces natural de vindecare al corpului pentru liftingul non-chirurgical al pielii care și-a pierdut elasticitatea și fermitatea.

Pot fi astfel tratate zona din jurul ochilor (riduri perioculare și lifting-ul sprâncenelor), frunte, șanțuri nazogeniene, zona periorală (comisurile buzelor), zona gâtului și decolteul, precum și ovalul feței (refacerea conturului ferm al feței).

HIFU folosește ultrasunetele focusate pentru a penetra pielea, fără a o leza, și a ajunge în profunzimea țesutului subcutanat și pana la SMAS (sistemul musculoaponevrotic superficial) unde își exercită efectul de lifting prin crearea la o temperatura de peste 46 C° (optimă pentru regenerarea colagenului) de puncte de coagulare dispuse la distante egale. Astfel se obține contractarea fibrelor de elastină și producerea de colagen nou, precum și regenerarea colagenului existent.

O întrebare care stă pe buzele tuturor doamnelor interesate de acest procedeu… când se văd rezultatele tratatmentului?

Procesul de rejuvenare și de lifting începe imediat după ședință, însă devine vizibil în săptămânile următoare, fiind necesare ședințe suplimentare în functie de schema de tratament care este personalizată.

Rezultatele finale ale unui singur tratament se văd la 2-3 luni de la sedință, timp necesar regererarii colagenului (vezi foto)

HIFU este singura procedură aprobată de FDA de a ridica pielea laxa și lipsită de fermitate din aceste zone greu de tratat folosind energia ultrasunetelor în condiții de siguranță.

Avantajele HIFU

• Tehnologie non-invazivă și sigura prin care se obține efectul de lifting al zonelor tratate prin intermediul ultrasunetelor care activează procesul natural de regenerare.
• Permite tratarea laxitatii cutanate și a lipsei de fermitate a pielii.
• Inalta acuratețe și control în timpul tratamentului datorită scanarii ce permite plasarea fasciculului focalizat pe zona de tratat și posibilitatea ajustării parametrilor de lucru, pentru un tratament individualizat.
• Alternativa la liftingul chirurgical, non-invaziv, nedureroasă.

Pentru informații și programări, nu ezitați să sunați la telefon 0724 850 733. Suntem si pe Whatsapp și Facebook.

Aparatura Salonului Diva B&G Beauty Center este de ultimă generație fiind acreditată de Ministerul Sănătății și ținem să menționăm în mod expres că nu se utilizează tehnică second hand sau apratură aftermarket.

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei