17.7 C
Reșița
luni, 16 mai 22

Teren de sport multifuncțional inaugurat astăzi în comuna Cornereva

În pofida lipsei finanțărilor din programul PNDL, la Cornereva lucrările s-au desfășurat fără probleme. Edilul Nicolae Novăcescu a precizat pentru Reper24 că proiectele ce prevăd un tronson de canalizare, alimentarea cu apă și drumurile comunale se desfășoară într-un ritm alert. Tot prin PNDL există și un proiect de reabuilitare a unui dispensar medical, proiect aflat încă în faza de proiectare.

La capitolul lucrări finalizate, primarul Nicolae Novăcescu se mând de lupte ce rește cu un teren de sport multifuncțional, dotat cu instalație de nocturnă cu vestiare și grupuri sanitare, a căror lucrări au fost deja recepționate, iar inaugurarea oficială se va desfășura astăzi:

„Pentru că este și ziua comunei Cornereva vrem să inițiem pe lângă inaugurarea oficială și o serie de competiții sportive pentru tinerii din comună și nu numai. Noi avem și o echipă de lupte ce aparține asociației sportive din comună și vom avea un concurs între localități. O să facem un lucru frumos pe partea sportivă pentru că nu putem organiza ruga satului din motive ce țin de pandemie“.

spot_img

„Nu avem deocamdată confirmarea oficială de la toți, dar pot să vă spun că avem invitate o serie de personalități sportive care sperăm să aducă un strop de bucurie tinerilor din localitate. Mai important de atât este faptul că tinerii din Cornereva renunță, măcar pentru câteva ore, la telefoane mobile, laptop și tabletă și fac mișcare pe noua bază sportivă din comună“.

La acțiunea de astăzi și-au anunțat prezența mai multe oficialități județene și locale din comunele din preajmă.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei