fbpx
-1.3 C
Reșița
marți, 31 ianuarie 23

Câștigătorii etapei a IV-a a TOP BLITZ 2022!

Etapa a IV-a a TOP BLITZ ediția 2022 a adus revenirea la sală a lui Horia Irimia, un jucător puternic, cu o  forță de joc de minim categoria I, după cum îl descrie Mihai Bolintiș, președintele Asociației Județene Șah.

Evoluția sa nu a fost rea căci 4 puncte din 8, la nivelul de joc de la Top Blitz, este un rezultat bun. Dovadă că alti jucători de categoria I, Calomfirescu și Stroescu au realizat 3, respectiv 1 punct (și ultimul loc), susține președintele asociației șahiștilor cărășeni.

Etapa a fost dominată de Alex Korcsek care confirmă forma bună și creșterea valorică din ultima vreme. Liderul Bolintiș are satisfacția victoriei directe și locul II în etapă.

spot_img

Locul III a fost ocupat de Drăgilă Ionuț (6 puncte din 8) parcă supărat ca nu a fost luat în calcul pentru podiumul clasamentului general (căci din primavară și până în toamnă muncile agricole sunt la putere!). Ionuț demonstrează că „Bagea Ion Bozoviceanu nu e nima în poceacă”. 

Cu locul IV în etapă, Hock arată ca e mereu un pericol pentru cei din frunte.

Stingu Alin, doar locul V, este departe de forma de anul trecut și momentan nu se poate implica în lupta pentru primele locuri”, declară Mihai Bolintiș.

În clasamentul general continuă să conducă Mihai Bolintiș, dar Alex Korcsek a venit la doar 1,5 puncte în urma sa. Devine tot mai clar că între cei doi se va da lupta în acest an pentru câștigarea TOP BLITZ.

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei