fbpx
15.7 C
Reșița
duminică, 28 mai 23

Consilierii locali reșițeni, chemați la DNA Timișoara!

UPDATE: Conform ultimelor informații, nu toți consilierii locali reșițeni au fost chemați la DNA, excepție făcând se pare cei patru consilieri PSD și Pro România.

………..

Toți consilierii locali reșițeni au fost convocați la Serviciul Teritorial Timișoara al Direcției Naționale Anticorupție. Dezvăluirea a fost făcută chiar de primarul Ioan Popa, în cadrul unei conferință de presă având ca subiect bugetul municipiului Reșița pe anul 2023. Aceștia au fost chemați să se prezinte la Timișoara joi și vineri.

spot_img

Citește si:  725 de milioane de lei, bugetul Reșiței pe anul 2023! „Se apropie cel al unui oraș de calibru mare”

Mâine, jumătate din consilierii locali vor fi la DNA la Timișoara, iar poimâine, cealaltă jumătate. Au fost convocați la Timișoara, la DNA, pentru nu știu ce ședință de Consiliu Local de acum doi ani. Nu cunosc amănunte, nu e treaba mea, eu am aflat de la ei, pentru că oamenii s-au panicat. Oamenii se întreabă «De ce mergem noi la DNA?». Și vorbesc unii cu alții, «tu mergi la DNA?», «păi și eu merg». «Tu când mergi, joi?». «Și eu tot joi, păi hai să mergem cu aceeași mașină». E și puțin stupid, ar fi fost frumos ca un procuror de la DNA să se deplaseze la Reșița, în loc să meargă acolo 17 sau 20 de consilieri locali, să se prezinte într-un birou acolo ca pe vremea Gestapoului. Nu este o chestie rațională. Iar stupizenia e cu atât mai mare cu cât toată șandramaua asta se întâmplă pe baza unei reclamații făcute probabil de vreun om nebun”, a precizat primarul Ioan Popa.

Deloc îngrijorat de situație, edilul reșițean a povestit că și el a trecut printr-o situație similară, în urmă cu doar câteva luni.

Și eu am fost la la Timișoara acum patru luni, într-un proces la Curtea de Apel, nu știam cu cine, am zis să mă duc, nu mi-am angajat avocat, și m-am trezit cu Marius Hegheduș intrând pe ușă în sala de judecată. Asta e, am proces cu Marius Hegheduș. Veneau pe-acolo oameni în cătușe, oameni scoși din pușcărie, aduși să depună declarații, iar primarul stă cu Hegheduș la Curtea de Apel. Cam asta facem noi. Și asta facem noi”, a mai adăugat Ioan Popa.

 

Karina TINCUL

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

14 COMENTARII

 1. Bravo băi premare, tocmai ți-ai etichetat electoratul iai făcut și nebuni, acum o lună iai făcut needucați….etc.Da mai bine așa decât cocălar și bișnițar, pe bune, că ai și apucături de neam prost. Iar cu DNA ul se strânge lațul tati, cineva sus vă vede ce lichele și lichelism zace în voi, neamuri proaste de țărani needucați și fără bun simț față de amărăștenii care vă aleg an de an că fraierii. La pușcărie cu voi toți și la casa de nebuni.

  • @sictir: Chiar atat de sictirit esti, de nu astepti sa vezi ce, cum, cand s-a intamplat?
   Ai impresia ca daca esti chemat la dna, gata, esti condamnat deja? Ai rabdare…
   Poti fi chemat ca martor sau doar sa ii audieze sa vada daca zic toti acelasi lucru despre ceva sau cineva. Poate este despre actualul primar, poate este despre acei consilieri psd si pro.., care nu au fost invitati la dna.
   Nu da imediat cu piatra ca nu ai de unde sti.
   Apropo, vezi ca „iai” se scrie „i-ai”. Prima oara am zis ca e doar o intamplare, dar apoi te-ai repetat.

 2. Actualul primar nu e nici la degetul mic al lui Hegheduș …
  Păcat că reșițenii și-au ales așa primar.

  Dar asta e! Consilierii de la Reșița dau subsemnatul pe la DNA.
  Consilierul pedofil de la Oțelu Roșu dă cu subsemnatul pe la Secția 8 București.
  Cam ăștia sunt cei ce ne conduc.

  • Stai liniștit, de cànd neomarxiștii au dat-o la vot cu ,,fi poponar, fi orice numai anormal să devi „,nu ai cu cine. Pedofilia va ajunge la rang de cucoană cu mare ștaif, parol pe onoarea mea. Revizionați filmul,,Idiocracy „,vorbele nu sunt de mare folos. Vai mama ei de lume!

  • @csm: A candidat Hegheduş pt primarie? Nu fac misto de data asta. Chiar nu stiu
   Dar ma gandeam ca tu din Otelu Rosu stii si asta, cum stii tot ce misca in Resita. :)))) Acum da, e misto :))

  • Gata și-a tras Tăițelu avocat vs.lingău by DNA Gestapo și profesor de limba română alias avcFacespume și corector la genunchiul broaștei de gramatică 🤣🤣🤣Ești ofticos rău baiatule, ai mintea creață că nu te bagă în seamă decât vreo coțofană spășită. Hai fuga la șefu Tăițelu să îți dea arvuna pentru pupincurism la cote maxime.

  • Cine e Heghedus? Ala de ciuda ca nu a prins nici-o sinecura pe undeva, face numai reclamatii peste tot. Un frustrat.

 3. Domnule primar , haida de ! … să-ți spun şi eu ,, cum stă treaba ” referitor la unele dintre ,, reclamații „, astfel cum le prezentați şi / sau vedeți unii dintre domniile voastre (de sus , în jos) !
  Spre exemplu , eu personal am depus Sesizare ( Plângere ) Penală împotriva S.c. E.ON Energie S.A. şi a ,, furuncului său ” Sc.Delgaz Grid S.A. ( foste ,, E.ON Furnizare şi E.ON Distribuție ) , precum şi împotriva reprezentanților / angajaților ( funcționarilor publici ) din cadrul acestora…cu privire la sâvârşirea mai multor fapte de natură penală ( prev.şi ped.de art.320 – 323 , art.244 , art.207 ,art.228-229 ,art.250 C P. ,infracțiuni față de care tov. milițieni şi procurori aveau şi au obligația legală de a se sesiza din oficiu ; repet incidente sânt infracțiuni față de care nu este necesară plângere prealabilă ! )
  Ce fac ,, în schimb ” milițienii şi procurorii parchetelor locale din Reşița / Caraş – Severin ?
  Cu rea-credință ( deasemenea incidente fiind infracțiuni de serviciu sau în legătură cu serviciul ,precum cele prev.şi ped.de art.297 , art.269 C.P. rap.la art.17 C.P.) aceştia le ,, cataloghează ” / consideră ( în mod imbecil ) a fi ,, petiții ” ( adică un fel de ,, adrese ” sau ,, reclamații „… precum le mai spuneți voi pe-aici ; de genul celor în care , doi vecini de la bloc se ceartă pentru acelaşi loc de parcare ,, desenat ” pe partea carosabilă a drumului / ,,Banda 1″ de circulație…) , deşi faptele săvârşite sânt deosebit de grave ; cu un tupeu jegos fantastic , Sc. E.ON Energie S.A. ( adică ,, nemțălăii ” ăia’ cu tentă rusofilă … prin ,,natura afacerii” ) prin ,, reprezentanții săi legali ” purcede la instanța de judecată ( în speță Judecătoria Reşița ) unde , folosindu-se de propriile-i probe astfel mincinos ticluite ( deasemenea fără a fi citat în mod legal ,, aşa zisul pârât / intimat ” inventat de către aceştia în modurile / modalitățile arătate ) obțin în mod repetat ( deci , vorbim de infracțiuni continuate…aflate în concurs real ) hotărâri judecătoreşti favorabile lor ( repet , prin folosirea de înscrisuri întocmite în fals ; documente financiar contabile pe care le şi includ în bilanțul contabil anual , producând astfel inclusiv consecințe financiar-contabile în scop de TVA şi impozit pe profit ! ). Aceste hotărâri judecătoreşti le pun în executare silită , cu scopul de prădui / frauda persoana vătămată / partea civilă ( victima infracțiunilor ) de importante sume de bani.Am documentat / dovedit ( prin probe clare şi fără echivoc / indubitabile) în fața procurorilor , cât de uşor pot fi obținute ,, prin diverse combinații ” hotărâri judecătoreşti în / pe baza unor înscrisuri întocmite în fals ( în realitate S.c.E.On Energie şi Sc.Delgaz Grid nu au furnizat niciodată vreunul dintre bunurile şi / sau serviciile pretinse la plată…prin documentele financiar – contabile întocmite în sensul art. 319 Cod Fiscal ). Toate acestea în condițiile în care , sarcina probelor revenea organelor judiciare de cercetare / urmărire penală ( milițienilor şi procurorilor ) !
  Ce părere ai ,, bobor spălat pe creier ” , de astfel de ,, justiție ” ( pe care eu o documentez de mai mulți ani ) ? ; timp în care , milițienii şi procurorii de rea-credință / corupți alături de acoliții lor din mediul infracțional ( infractori – interlopi … indiferent de mediul din care provin) , mă ,,declară / admonestează” pe mine ,, ca şi fiind nebun ” , fiindcă documentez şi devoalez ( deconspir ) multe alte asemenea mârşăvii / ticăloşii ( fapte reprobabile / infracțiuni ) !
  Ştiai ,, bobor ” cretin care eşti , de faptul că Delgaz Grid deasemenea ți-a crescut tarifele la gaz prin astfel mijloace dolosive ilicit penale ( cu vreo 2 – 3 ani în urmă ) ? De unde altundeva să ştii , fiindcă ,, eşti ocupat ” să vizionezi Vulpița , Las Fierbinți sau să te scălâmbăi pe Tik Tok ori ,, Feisbuci ” ş.a.m.d. …în timp ce ăştia’ te fură ,, cu țară , cu tot ” ! Iar pe cei asemeni mie , ne considerați / catalogați ca şi fiind ,, nebuni ” , fiindcă sântem ,, incomozi ” ( disidenți / indezirabili , în realitate persoane țintă persecutate).
  Faptele penale săvârşite de către infractorii ,, de la gaz ” , reprezentau în realitate o răzbunare îndreptată împotriva mea , întrucât i-am somat şi acționat în judecată pentru a fi obligați să-şi mute instalațiile ( conducta de gaz principală / stradală ) aflate / montate în mod abuziv şi nelegal pe proprietatea mea…şi nu numai ( deasemenea , de mai mulți ani aveau obligația legală de a monta conducta stradală în subteran , fapt pe care nu l-au făcut întrucât au ,, P.C.R. ” în ,, Romanistan ” ) !

  • ”i-am somat şi acționat în judecată pentru a fi obligați să-şi mute instalațiile”

   Constituție, art.44 (teoretic):
   (5) Pentru lucrări de interes general, autoritatea publică poate folosi subsolul oricărei proprietăţi imobiliare, cu obligaţia de a despăgubi proprietarul …

   Iată că astfel (și) DELGAZ a devenit ”autoritate publică” ca și CESTRIN, simplă diviziune-parte a altei societăți comerciale.
   Ultima poate aplica (fără temei) procese-verbale de amenzi cetățenilor, nu doar propriilor săi angajați.
   E Romanistan, nu?

 4. P.S. Am omis să menționez faptul că , respectivele documente financiar – contabile ( în sensul art.319 Cod Fiscal ) au fost cuprinse atãt în balanțele lunare cât şi în bilanțul contabil anual…înregistrat astfel la A.N.A.F.( deci , vorbim de documente oficiale, înregistrate în scop de TVA şi impozit pe profit , ce au produs consecințe natură fiscală / TVA implicit asupra persoanei vătămate / părții civile ; toate acestea în condițile în care aceasta ín realitate nu datora nici măcar 1 leu la stat / A.N.A.F. , întrucât nu a beneficiat niciodată de bunurile sau serviciile incriminate ).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei