24.7 C
Reșița
vineri, 17 septembrie 21

Un nou directorat la ADI Intercom Deșeuri Caraș-Severin; Remus Rof – președinte

Ședința extraordinară a Asociației Intercomunitare Deșeuri Caraș-Severin la care au participat peste 60 de reprezentanți ai UAT-urilor din județ și-a desemnat un comitet director. Aceasta și-a desemnat prin vot un nou comitet director din care fac parte: Remus Rof – președinte (35 de voturi), Romeo Dunca (34), Vichente Suru (33), Mirel Patriciu Pascu (33), Adrian Stoicu.

La încheierea mandatului de 5 ani de președinte al ADI Intercum Deșeuri Caraș-Severin, fostul președinte, primarul din Oțelu Roșu Luca Mălăescu a declarat în exclusivitate pentru Reper24: „Am luat decizia de a nu mai candida pentru că fiind și primar al orașului Oțelu Roșu mi-a fost tot timpul destul de greu, peste mână dacă pot să spun, să vin săptămânal la reșița, să semnez acte și toate celelalte“.

„Mă bucur că spre finanlul mandatului meu Deponeul de la Lupac este funcțional și așteptăm cu interes să intre în funcție și cele 6 stații de transfer de pe raza județului Caraș-Severin“ a mai precizat Luca Mălăescu.

spot_img

După alegerea noului comitet director primarii liberali s-au supărat că nu au majoritate și au părăsit sala. Noua structură de conducere a ADI Intercom Deșeuri Caraș-Severin l-a reales de Daniel Borduz ca director executiv al societății, astfel încât acesta se va ocupa pe mai departe de buna colectare a gunoiului menajer la nivelul județului Caraș-Severin.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei