fbpx
22.6 C
Reșița
sâmbătă, 23 septembrie 23

Un pas mare pentru siguranța locuitorilor din Oțelu Roșu

Unul dintre programele administrației din Oțelu Roșu a prins astăzi viață. Este vorba despre un proiect care va monitoriza video, toată activitatea de zi și de noapte din oraș, prin amplasarea de camere video.

„Astăzi am făcut primul pas pentru siguranța locuitorilor și a bunurilor celor din Oțelu Roșu. Avem deja legate 71 de camere video la sistemul centralizat, urmând ca în perioada următoare să mai amplasăm și altele“, a precizat primarul orașului Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu.

La rândul său, administratorul orașului Oțelu Roșu, Adrian Trușcă a precizat: „Suntem foarte mândri de acest sistem foarte performant. Cu ajutorul lui reușim să monitorizăm foarte bine în special centrele de colectare selectivă a gunoiului. Odată cu montarea acestor camere s-a redus foarte mult depozitarea gunoaielor în locuri nepermise“.

Centrul de supraveghere este amplsat în incinta sediului primăriei și va fi monitorizat 24 de ore din 24 de reprezentanți ai Poliției Locale, pentru a depista toate abaterile de la normele de conduită, a mai spus edilul din Valea Bistrei.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei