17.7 C
Reșița
luni, 16 mai 22

Văliugul, asfaltat 100%, afirmă edilul Sorin Blaga

Cunoscută mai degrabă drept stațiune turistică, comuna Văliug din Caraș-Severin, așezată la poalele Semenicului, este asfaltată în totalitate.

„Am reușit să terminăm, printr-o finanțare pe PNDL, asfaltarea tuturor străzilor din comună. Constructorul mai are de executat marcajele rutiere și de instalat semnalizările rutiere, dar asfaltarea este gata. Este vorba de o investiție de peste 4 milioane de lei“, a declarat pentru Reper24, primarul comunei, Sorin Blaga.

Acesta a mai precizat că proiectul era prevăzut și cu rigole pentru evacuarea apei, rigole carosabile, iar fiecare imobil are acces la noile străzi asfaltate.

spot_img

Sunt 21 de străzi cu o lungime totală de 3,4 Km. Asta înseamnă că toate străzile care nu au fost asfaltate, sunt acum asfaltate. Am reușit prin acest program să asfaltăm și două străzi cu probleme, aflate în pantă, unde accesul era posibil doar pe jos. Acum pe aceste străzi se poate urca cu mașina de 3,5 tone“, a mai precizat edilul comunei Văliug, Sorin Blaga.

O altă investiție pe care edilul Blaga o trece la capitolul reușite, este modificarea tuturor corpurilor clasice de iluminat din stațiunea Crivaia cu becuri cu led, mult mai economicoase. Sunt peste 100 de lămpi a căror valoare este de peste 200 de mii de lei, bani proveniți din bugetul local.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei