fbpx
10.7 C
Reșița
luni, 04 martie 24

Valul renovării vine cu un noi finanțări pentru Oravița și Reșița

O nouă serie de cereri de a fost aprobată spre finanțare din PNRR, prin Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Este vorba de Componenta C5 – Runda 2 din Valul renovării ce însumează 1,1 miliarde de lei.

Din această sumă aproape 40 de milioane vor fi direcționați spre Caraș-Severin, pentru proiectele depuse de două administrații locale. Reșița are alocată suma de 7,6 milioane de lei pentru renovarea energetică a căminului 3 din cadrul Colegiului Tehnic.

Primăria Oravița a tras lozul cel mare cu peste 30 de milioane de lei pentru renovarea energetică a clădirilor rezidențiale multifamiliale (blocuri) din zona Gării. Este vorba de 14 blocuri de locuințe situate în această parte a orașului.

„Prin această investiție vom reuși să creștem gradul de confort în locuințele orăvițenilor și să dăm o față nouă imobilelor în care aceștia locuiesc. Prin această finanțare acoperim doar o parte a imobilelor din Zona Gării. Mai avem proiecte depuse și sper ca în timp și acestea să primească undă verde la finanțare“, a afirmat pentru Reper24, Dumitru Ursu, primarul orașului Oravița.

Dan AGACHE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei