fbpx
-1.3 C
Reșița
joi, 26 ianuarie 23

Viață pentru nou-născuți la Caransebeș

Despre viitoarele dotări ale secției de Neonatologie a Spitalului Municipal din Caransebeș s-a scris și s-a vorbit mult. Ba că sunt de la o firmă privată, ba că Primăria nu a contribuit cu nimic, ba că actuala conducere putea să investească în altceva…

Acum lucrurile sunt clare și toată lumea (de la medici și asistente până la tinerele mămici) se bucură de această investiție care poate însemna o șansă în plus la viață pentru cei mai tineri locuitori ai municipiului.

Compartimentul de Neonatologie din cadrul Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș a fost dotat cu: 10 paturi nou-născuți, 2 lămpi sterilizare, monitor funcții vitale, injectomat, incubator închis. Echipamentele sunt achiziționate prin proiectul „Servicii medicale optime pentru nou-născuți”, iar până la finalul lunii septembrie 2022 vor mai sosi: incubator deschis, masă resuscitare, mese înfășat, masă tratament, laringoscop, cântar, lampă fototerapie.

spot_img

Proiectul de dotare a compartimentului de Neonatologie de nivel Ib a Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș cu echipamente medicale noi este finanțat de Fundația Vodafone România prin programul național „Fondul Viață pentru Nou-Născuți” și este implementat de Fundația Comunitară Banatul Montan în parteneriat cu Primăria municipiului Caransebeș și Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei