18.7 C
Reșița
miercuri, 06 iulie 22

(VIDEO) Horia Brenciu, Andra și Lepa Brena, printre participanții la Balkan Fest – Berzasca

După prima ediție a Balkan Fest din 2019, manifestarea a luat o pauză din cauza pandemiei, dar va fi reluată vara aceasta la Berzasca, în Clisura Dunării.

„Este unic în România, cu interpreți de cea mai mare valoare de pe ambele maluri ale Dunării, programat în perioada 15-17 iulie 2022. Pregătim un teren în apropierea Dunării, la Berzasca, cu o suprafață echivalentă a trei stadioane de fotbal“  a declarat pentru Reper24, primarul comunei din Clisura Dunării, Petru Furdui.

La fel ca și la prima ediție, acțiunea este una privată, administrația locală asigurând doar suportul logistic al acțiunii. „Turismul la Berzasca începe să dea roade. Viitoarea stațiune turistică a pregătit evenimentul care să marcheze declararea comunei ca și stațiune turistică“, a mai precizat edilul Petru Furdui.

spot_img

Imaginile sunt selectate din cadrul primei ediții a Balkan Fest desfășurată tot la Berzasca în 2019. Primarul din Berzasca este convins că în câțiva ani acest eveniment va bate Untold și Neversea.

Printre artiștii care au confirmat deja prezența la ediția din 2022 a Balkan Fest se numără nume consacrate de pe ambele maluri ale Dunării, precum: Horia Brenciu, Theo Rose, Elena Gheorghe, Jean de la Craiova, Andra, 3 Sud Est, Mahala Rai Banda, Oana Radu, Deian Petrovici și Lepa Brena din Serbia.

Se estimează că vor fi prezenți peste 20 de mii de spectatori.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei