fbpx
19.7 C
Reșița
duminică, 28 mai 23

„Yes man-ul“ Purea o trântește din nou pe Stancovici

Depășit de realitate, evenimente și vârstă, dr. Paul Purea, președintele Consiliului de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Reșița, un consiliu majoritar politic – PNL, a decis în ședința extraordinară de astăzi o nouă propunere de demitere a managerului SJUR, Alina Stancovici.

Propunerea vine de la președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, cel care și-a propus să scape cât mai repede (au trecut mai bine de 2 ani de când dorește acest lucru) de managerul Stancovici, care-l nemulțumește din punct de vedere al managementului practicat și al cărui mandat expiră, oricum, anul viitor.

Circ pe banii statului; așa ar putea fi catalogată întâlnirea de astăzi de la Spitalul Județean, o întâlnire și o ședință care a avut un singur scop, demiterea (a câta oară) a actualului manager. Cel mai probabi,l în ședința de joi a forului județean, această propunere va fi validată.

spot_img

Va urma o nouă acțiune în instanță ce va fi câștigată de Alina Stancovici? A câta oare? Următorul manager va fi numit provizoriu de către Romeo Dunca, cel care își va atinge (a câta oară) scopul: demiterea managerului SJUR.

Va rezolva această demitere problemele spitalului? Vor fi eradicate infecțiile nozocomiale? Va aloca Romeo Dunca în sfârșit banii necesari transformării spitalului într-o unitate sanitară de top? Va schimba noul manager mentalitatea unor medici, asistente, infirmiere? Se va mai da șpagă în spital? Se va repara acoperișul la Staționarul 2 pentru a nu se întâmpla și aici ceea ce s-a petrecut la Marila? Va fi păstrat Paul Purea în funcția de președinte al Consiliului de Administrație al spitalului? Aici răspunsul este… cu siguranță DA, nu de alta dar unde mai găsește Romeo Dunca un specialist de talia domniei sale.

Până la rezolvarea marilor probleme ale SJUR (începând cu lipsa banilor și terminând cu lipsa medicamentelor), pacinții vor pleca în pribegie spre ale unități sanitare din țară: Timișoara, Cluj, București sau din străinătate: Ungaria, Austria Turcia.

Întrebarea este: ce vină avem noi, pacienții? Boala nu ne întreabă de culoarea politică, de apartenența la un partid sau altul și nici dacă suntem sau nu de acord cu păstrarea dr Purea la șefia Consiliului de Administrație a spitalului.

Între timp, edilul Ioan Popa e plecat în Finlanda pentru a găsi sprijinul pe care nu l-a aflat în Guvernul României, pentru construirea unui spital nou. Până la inaugurarea acestuia ne mulțumim cu deciziile dr Paul Purea și cu viitoarea propunere de manager interimar a lui Romeo Dunca.

Dan AGACHE

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

5 COMENTARII

    • @zero: Postacule, ceilalti de ce nu au alocat? Pt ca nu depinde doar de ei.
      Scrii aiurea doar ca sa postezi sa manipulezi lumea cu multe cuvinte care nu au sens inpreuna si semne de punctuatie in exces.

  1. Bah, dar terminati odata cu aceasta directoare incapabila,demiteti-o!
    Doar ca iarasi merge in justitie si iarasi…
    Vai si amar de noi,traiasca PSD!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei