8.7 C
Reșița
vineri, 09 decembrie 22

11 Km de piste pentru biciclete în municipiul Caransebeș

Ministerul Culturii a fost „darnic“ cu administrația municipiului Caransebeș și a dat în ultimele zile două avize importante pentru locuitorii municipiului. Primul se referă la continuarea lucrărilor la fântâna din centru, un obiectiv de care primăria s-a apucat în urmă cu ceva vreme, dar lucrările au fost întrerupte din cauza unor plângeri în instanță. Acum există undă verde pentru continuarea lucrărilor de reabilitare și modernizare a acestui obiectiv.

O altă dorință a edilului Felix Borcean o reprezintă pistele de biciclete, în lungime de aprozimativ 11 Km, iar proiectul a primit de asemenea ultimul aviz necesar pentru demararea lucrărilor, tot de la Ministerul Culturii.

„Va fi o rețea destul de vastă finanțată prin POIM. Pistele se vor amenaja pe carosabil și vor cuprinde o mare parte din oraș: Strada Ardealului, Calea Severinului, zona Teiuș, dar și în multe alte zone. Toate acestea vor fi interconectate cu rețeaua de piste de biciclete la nivel județean, un alt proiect de care se ocupă Consiliul Județean Caraș-Severin“ a precizat city managerul municipiului Caransebeș Florin Bogdea.

spot_img

Cu toate avizele care s-au obținut deja se vor depune actele pentru avizul de construire, după care se va trece la licitație, care impune o anumită perioadă de timp: „După câștigarea licitației se va trece la semnarea contractului de execuție și atunci vom ști exact care este perioada de timp necesară pentru transpunerea în practică a acestui proiect al administrației din Caransebeș privind construirea de piste de biciclete“ a mai precizat Florin Bogdea.

Sursă foto: descoperalocuri.ro

Dan AGACHE

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei