fbpx
7.7 C
Reșița
duminică, 21 aprilie 24

4 sfaturi pentru alegerea celui mai bun sutien

80% dintre femei poartă mărimea greșită de sutien. Și nici nu este o problemă doar a femeilor tinere. Ai fi surprinsă să afli că multe femei mai în vârstă nu au nici ele mărimea potrivită. Este posibil ca unele să fi fost ajustate cu zeci de ani în urmă și să fi rămas la aceeași mărime, în ciuda faptului că corpul lor s-a schimbat de-a lungul anilor. Sau și-au ghicit mărimea și nu au schimbat-o niciodată.

Așadar, dacă ai 50 de ani (sau mai mult), este încă foarte posibil să nu porți sutienul cu mărimea și potrivirea potrivită.

Ai nevoie de ajutor pentru a găsi cel mai bun sutien pentru susținere?  Atunci citește mai departe.

Alege sutiene cu sârmă și cusături confortabile

Ca femeie mai tânără, este posibil să ți se fi spus că trebuie să porți sutiene cu sârmă pentru a lupta împotriva efectelor gravitației și ale timpului. Acum, că ești mai în vârstă, acest sfat este încă valabil, mai ales că, cel mai probabil, sânii tăi au trecut prin câteva schimbări.

Cu toate acestea, asta nu înseamnă că trebuie să cumperi sutiene care au sârme dureroase care te înțeapă peste tot. Fă-ți timp pentru a alege sutiene care sunt confortabile pe corpul tău și care îți păstrează țesutul mamar în fața și în centrul sutienului.

Poartă un sutien sport pentru exerciții fizice

Indiferent cât de mari (sau mici) sunt sânii tăi, vei avea nevoie de un sutien sport adecvat pentru a le oferi cel mai bun suport. Da, purtarea unui sutien în timpul activităților precum joggingul va fi mai bună decât lipsa sutienului, dar sutienele normale nu vor oferi un sprijin adecvat.

Atunci când faci exerciții fizice, ligamentele din sâni se întind, ceea ce poate contribui la lăsarea lor. Un sutien obișnuit poate diminua întinderea, dar numai un sutien sport poate menține cu adevărat impactul la minimum.

Deși s-ar putea să vezi mai ales femei tinere purtând sutiene sport, ar trebui să le porți în continuare, chiar și la 50 de ani și după. Dacă te simți stânjenită de corpul tău, poți oricând să îți pui un maiou sau un tricou peste el.

Cumpără în funcție de forma sânilor tăi

Nu toată lumea este creată la fel, ceea ce ne face pe toate frumoase în felul nostru. Așadar, fie că ești tânără sau mai în vârstă, trebuie să te asiguri că îți cumperi sutienele potrivite pentru forma sânilor tăi.

De exemplu, dacă ai sânii mult mai mari, atunci ar trebui să iei în considerare un sutien cu cupă întreagă pentru cel mai bun suport posibil.

Sau dacă ai sânii mai mici, atunci un sutien push-up îți poate oferi susținere, precum și un volum suplimentar. De asemenea, poți lua în considerare un sutien cu jumătate de cupă (cunoscut și sub numele de demi cup sau balconette) pentru a obține cea mai mare înălțime posibilă pentru sânii tăi.

Sau dacă sânii tăi au în mod natural mai mult volum în partea de jos și mai puțin în partea de sus, ai putea lua în considerare un sutien balconette. Acest tip de sutien are un fir mai puțin adânc și o acoperire medie a sânilor, dar îți va oferi în continuare o acoperire excelentă, cu un plus de seducție.

Asigură-te că porți sutienul corect

Cu siguranță, după zeci de ani de purtat sutiene, nu ai făcut-o greșit în tot acest timp? Ai fi surprinsă!

La prima vedere, un sutien pare înșelător de ușor de pus. Trebuie doar să-ți strecori brațele prin el, să agăți spatele și gata, nu-i așa? Dar este nevoie de un pic mai mult efort pentru a te asigura că porți sutienele corect.

Odată ce ai pus sutienul, apleacă-te în față și bagă mâna în fiecare cupă.  Trage dinspre exterior (în apropierea axilei) spre interior (sternul). Acest lucru te asigură că sânii tăi umplu corect cupele.

Apoi, verifică-ți bretelele. Dacă sunt prea largi, este posibil să îți alunece de pe umeri.

De asemenea, poți trage de baza curelei pentru a vedea dacă sânii tăi arată mai bine atunci când faci asta. În ambele cazuri, va trebui să strângi bretelele, pentru a obține o potrivire și un confort corespunzător.

Asigură-te că spatele se potrivește perfect. Banda de sub spate este una dintre cele mai susținătoare părți ale unui sutien, dar trebuie să se potrivească corect pentru a-și face bine treaba.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei