fbpx
16.8 C
Reșița
marți, 27 februarie 24

ACS Mundo deschide filială la Băile Herculane! Copiii, așteptați cu mic cu mare!

Sala Alexandru Duicu din orașul Băile Herculane va găzdui miercuri 01.02.2023, începând cu ora 17:00, prima selecție a noii filiale ACS Mundo de pe Valea Cernei.

Iată că după ce fostul fotbalist de renume al Reșiței, Lucian Dobre, a reușit să bată palma cu o serie de primari dornici de performanță din Caraș-Severin, a venit rândul ca tocmai din milenara stațiune Băile Herculane, edilul Cristian Miclău să își manifeste disponibilitatea pentru deschiderea unei noi pepiniere sportive, preocupată de descoperirea unor noi talente fotablistice din zonă.

Antrenamentele se vor desfășura pe timpul iernii în sala de sport Alexandru Duicu din Băile Herculane, iar în perioada primăvară – toamnă pe terenul sintetic din localitatea Mehadia și stadionul din Mehadia.

De noua filială se va ocupa profesorul de sport Claudiu Brânzan, un localnic care a practicat fotbalul încă de la copii și juniori timp de 20 de ani, doar în localitatea Băile Herculane.

Brânzan va fi ajutat de către antrenorul cu licența C Ionuț Lungocea de la Filiala Teregova și Lucian Dobre antrenor licența A UEFA, fondatorul și coordonatorul ACS Mundo.

Sunt așteptați la întâlnirea cu noul lor club de fotbal AS Mundo copiii născuți între anii 2010-2016, fete și băieți din localitățile Băile Herculane, Mehadia, Topleț, Plugova, Iablanița și alte localități învecinate.

Trebuie să menționăm și să mulțumim pe această cale pentru susținerea de care beneficiem domnului primar Cristian Miclău de la Băile Herculane și domnului primar Gore Bardac de la Mehadia, și fără de care lucrurile nu s-ar fi mișcat. Un alt important susținător al nostru este domnul consilier județean din Băile Herculane, domnul Doru Coșei un recunoscut iubitor al sportului“, ne-a transmis Nicu Belcea, directorul de marketing al clubului ACS Mundo.

Sergiu TABAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei