fbpx
0.7 C
Reșița
marți, 28 martie 23

Piste de biciclete și stații de încărcare electrică, la Constantin Daicoviciu

Încă un proiect demarat de conducerea administrației publice locale din Constantin Daicoviciu a primit aprobare spre finanțare. Așa se face că la începutul acestei luni, edilul Daniel Boambeș a semnat contractul de finanțare pentru investiția „Amenajare piste de biciclete și 2 stații de încărcare electrică”, proiect care a fost depus spre finanțare și a primit aprobare.

Prin proiect ar urma să fie realizate aproximativ 4 km de piste de biciclete, cu lățime minimă de 2 m și cuprinde două trasee de piste de biciclete, unul la Căvăran fiind proiectat a se amenaja între Complexul de Agrement Căvăran și Pensiunea Căvărănțana, iar cel de-al doilea traseu leagă Centrul Turistic Zăgujeni de Baza Sportivă Prisaca și Căminul Cultural Prisaca”, a precizat primarul Daniel Boambeș.

Pe cele două trasee vor fi amplasate și două stații de încărcare a vehiculelor electrice.

spot_img

În acest fel, venim în sprijinul cetățenilor care îsi doresc sã-și achiziționeze o mașină electrică, sa aibă unde să își încarce mașina în comună. Una din stațiile de încărcare electrică va fi amplasată la Căvăran, în zona Școlii Gimnaziale Constantin Daicoviciu, iar cealaltă stație va fi amplasată în zona Bazei Sportive Prisaca”, a spus primarul comunei Constantin Daicoviciu, Daniel Boambeș.

Proiectul este implementat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta C10 – Fondul Local.

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

4 COMENTARII

 1. Plemalul face tații de leîncălcale ti piste pentlu biticlete.
  Cu podul de pe drumul comunal DC5 cum a rămas ?
  Ocolesc oamenii kilometri întregi, iar plemalul face piste … cine va circula pe acele piste ? Țăranii cu căruțele ?
  Investiții fără cap, din care își iau alții partea, iar plemalul e cunoscut pentru așa ceva în zonă.

  • Am inteles problema, nu sunt de acord nici eu cu piste de biciclete și stații de încărcare electrice, in momentul de fata nu se justifica, dar nu înțeleg de ce sunteți batjocoritor? Nu putem rade de un defect al unui om, fie el și primarul Boambes! Sau aveți și dumneavoastră aceiași problema cu vorbitul? Atunci ,scuze !

  • Dna Cristina, fiți nemiloasă și palavragiul și nesimțitul ăla care critica comentariile tuturora, awc Ciorbe pupinfundistul primarilor și pnl-ului. Csm are dreptate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei